Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Máte s ním někdo zkušenosti?
Edit adminem: umazán odkaz, Eliška.
Jsi magor. Však tam nemáš ani obchodní podmínky, nemáš tam kdo za tím stojí. Odkazy na ověřenou laboratoř jsou taky VELMI pochybné. Nemáš absolutně žádnou šanci zjistit jestli dostaneš co máš a v jaké kvalitě. Však to u nás může předepsat praktik, tak bez za ním.
Prášky na hubnutí jsou pouhý byznys. Buďto nefungují, nebo mají hromadu vedlejších účinků a ve většině případů se váha po vysazení vrací. Minimalizujte příjem cukrů ve stravě, a to včetně těch z obilovin, z ovoce a ze zeleniny a z alkoholu - dohledat tabulky s obsahem cukru v ovoci a zelenině. A zařaďte přerušovaý půst, alespoň 14/10 a víc.
Ahoj, já zkušenost mám, tak ti to zkusím nějak shrnout.
Jako první chci zdůraznit, že smysl mají skutečně jen léky, které ti předepíše doktor. Vše ostatní buď fungovat nebude, nebo to bude pochybné.
Aby ti to doktor napsal, musíš mít BMI minimálně 30 a víc, tedy být obézní. Je to skutečně k tomu, aby člověk zhubl z velké váhy, není to na to, zbavit se pár kilo do plavek.
Funguje to tak, že ti to srovná hormony a krevní cukr na úroveň člověka, který nemá sklony hodně tloustnout. V důsledku toho tě nebude honit mlsná a zvládneš dodržovat jídelníček. Z toho plyne jedna věc - i tak budeš muset jíst líp a přemýšlet nad tím. Pokud budeš každý den chodit do mekáče, tak ti nepomůže ani tisíc injekcí.
Já jsem třeba díky tomu zhubla 26 kilo. Jinak je to jako s každým hubnutím. Jakmile to vysadíš, nejde čekat, že už nic nemusíš dělat a zůstaneš hubená. Pokud zase začneš jíst špatně, logicky znovu přibereš.
Jo a je to docela drahý. Počítej, že tě to bude stát nějaké tisíce měsíčně.
Já bych doporučila napřed zkusit kalorické tabulky, sport a uvidíš. Pokud to nepomůže, tak k doktorovi a nechat se kompletně vyšetřit, jestli za to třeba nemůže nějaký zdravotní problém. A teprve potom případně zkusit zeptat se, zda jsi vhodný pacient na injekce. Já třeba jsem, protože mám hormonální poruchu, kvůli které je hubnout přirozeně téměř nemožné. Ale to bude mít každý jinak.
@Cenarius píše: Více
Samozřejmě, i v zelenině jsou cukry a je tedy třeba to nepřehánět s těmi druhy, které jich mají více.
Ahoj může mi někdo poradit s dávkováním? Nechápu kolik dílků mám natáhnout do inzulínky 50 když si mám dát 0,5 mg. Poradí někdo prosím?