Sen o nevěře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sen o nevěře
Ahoj,
dneska se mi zdál strašně živej sen o (začínající?) nevěře a jsem z toho trochu nesvá tak bych se na to téma chtěla poptat na názory/podobné zkušenosti.
Vcelku to bylo o tom že jsme s přítelem šli nakoupit do malého krámku v naší ulici (ve skutečnosti tam žádný není) a koupily jsme něco navíc(?
) že nám nezbyli peníze a tak šel přítel něco vrátit (asi džus
). Trvalo mu to protože tam byla fronta a tak jsem šla za ním dovnitř. Pěkná mladá prodavačka mu to bez problémů vzala a já tam seděla u kasy a ani jsem si nevšimla že na mě už klepe z venku dveří a čeká. Přišlo mi že se na sebe usmívají skrz sklo. Když jsme vyšli ven nějak jsem ho kvůli tomu popichovala a on furt že nic a po chvíli mi začal říkat že teda ona mu tam u kasy psala svoje číslo ale že si ho nevzal. Tomu sem nevěřila a hrotila to furt dál pak sem mu začala prohlížet kapsy a tam byl papírek se srdíčkem a telefonním číslem a to se mi úplně vysmál do obličeje a zařval na mě „No tak máš pravdu ale vzal jsem si ho sám“…
![]()
Zdají se vám taky takový sny nebo sem jenom já takle máklá? ![]()
Přitom s přítelem máme skvělej vztah a zdá se mi tohle.
Mam pocit že to ze mě udělá magora jelikož to nebylo poprvé a určitě ani naposled. Nemůže to bejt přece jenom ňáký varování? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@VanAn: Každému se může zdát něco. Znamením bych to nenazvala.
Mně se taky občas zdály takové sny, třeba o manželovi, který chtěl být zase s bývalou manželkou a dokonce jsme všichni byli u mé mamky, i ona tam vesele seděla.
A on se chtěl rozvést se mnou, aby byl s ní. I o jeho předešlé přítelkyni se mi zdálo, že ji měl ještě rád… jsou to jenom sny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se ti jen ozývá tvé podvědomí. Podvědomě se toho bojíš. Jako znamení bych to nebrala. Taky se mi zrovna minulý týden zdálo, že u mého milence v autě seděla nějaká blondýna a já na ně koukala z chodníku, tašky v rukou
To byl ale hnusnej sen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi občas zdají takové sny… Sem pak nevrla a nesva
ale jak bylo řečeno, je to jen sen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andelska divka píše:
To se ti jen ozývá tvé podvědomí. Podvědomě se toho bojíš. Jako znamení bych to nebrala. Taky se mi zrovna minulý týden zdálo, že u mého milence v autě seděla nějaká blondýna a já na ně koukala z chodníku, tašky v rukouTo byl ale hnusnej sen
Když je to milenec. Tak člověk nemůže vědět.
![]()
@micha.bello Sny ne sny. Jsem z toho na prášky.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě se dnes zdálo že mě ojela pěkná blondýna… a co jako. Ráno jsem se probudil a vedle mě opět ležela moje bruneta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
No mě se dnes zdálo že mě ojela pěkná blondýna… a co jako. Ráno jsem se probudil a vedle mě opět ležela moje bruneta
Tebe bych chtěla mít doma.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi občas nějaký takový sen zdá a ráno jsem na manžela naštavaná a vynadám mu za to. Chudák, vždycky nechápavě kouká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to je jako nevěra jo? Já si kolikrát nesu vizitku/číslo nějakého chlápka, někdy jí i zapomenu v kapse a nevěrná být nehodlám. Kdybych se měla vyspat s každým, kdo to na mě zkouší ![]()
Jinak si myslím, že z toho máš podvědomě strach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanAn píše:
Tebe bych chtěla mít doma.![]()
![]()
A proč jako? Zase nějaká dokonalá hysterka? Já teda sny ovlivnit neumím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačka Pekáčková píše:
Taky se mi občas nějaký takový sen zdá a ráno jsem na manžela naštavaná a vynadám mu za to. Chudák, vždycky nechápavě kouká
To já to příteli hned všechno taky vyčetla a v půl pátý ráno mě musel ještě uklidňovat protože se provinil v mým snu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka píše:
A proč jako? Zase nějaká dokonalá hysterka? Já teda sny ovlivnit neumím.
Tady nejde o ten sen.
Jen to podání toho zrovna není můj styl.
… Jinak @radkka tvůj podpis je vážně super.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanAn píše:
Tady nejde o ten sen.Jen to podání toho zrovna není můj styl.
![]()
… Jinak @radkka tvůj podpis je vážně super.
![]()
![]()
![]()
Fajn ![]()
Dík, to mi sem napsal manžel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanAn Nejseš sama, komu se zdají takové sny, jsem ráda že nejsem v to sama.Ale vysvětluje se to tak, že se vnitřně bojíš aby tě partner neopustil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanAn píše:?? ty dokážeš ovlivnit co se ti zdá?
Tebe bych chtěla mít doma.![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit