Sen o nevěře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
22.10.15 16:13

Sen o nevěře

Ahoj,
dneska se mi zdál strašně živej sen o (začínající?) nevěře a jsem z toho trochu nesvá tak bych se na to téma chtěla poptat na názory/podobné zkušenosti.
Vcelku to bylo o tom že jsme s přítelem šli nakoupit do malého krámku v naší ulici (ve skutečnosti tam žádný není) a koupily jsme něco navíc(? :roll: ) že nám nezbyli peníze a tak šel přítel něco vrátit (asi džus :zed: :D ). Trvalo mu to protože tam byla fronta a tak jsem šla za ním dovnitř. Pěkná mladá prodavačka mu to bez problémů vzala a já tam seděla u kasy a ani jsem si nevšimla že na mě už klepe z venku dveří a čeká. Přišlo mi že se na sebe usmívají skrz sklo. Když jsme vyšli ven nějak jsem ho kvůli tomu popichovala a on furt že nic a po chvíli mi začal říkat že teda ona mu tam u kasy psala svoje číslo ale že si ho nevzal. Tomu sem nevěřila a hrotila to furt dál pak sem mu začala prohlížet kapsy a tam byl papírek se srdíčkem a telefonním číslem a to se mi úplně vysmál do obličeje a zařval na mě „No tak máš pravdu ale vzal jsem si ho sám“… :zed: :zed: :zed: :zed:
Zdají se vám taky takový sny nebo sem jenom já takle máklá? :nevim:
Přitom s přítelem máme skvělej vztah a zdá se mi tohle. :roll: Mam pocit že to ze mě udělá magora jelikož to nebylo poprvé a určitě ani naposled. Nemůže to bejt přece jenom ňáký varování? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2655
22.10.15 16:23

@VanAn: Každému se může zdát něco. Znamením bych to nenazvala. :-) Mně se taky občas zdály takové sny, třeba o manželovi, který chtěl být zase s bývalou manželkou a dokonce jsme všichni byli u mé mamky, i ona tam vesele seděla. :-) A on se chtěl rozvést se mnou, aby byl s ní. I o jeho předešlé přítelkyni se mi zdálo, že ji měl ještě rád… jsou to jenom sny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 16:38

To se ti jen ozývá tvé podvědomí. Podvědomě se toho bojíš. Jako znamení bych to nebrala. Taky se mi zrovna minulý týden zdálo, že u mého milence v autě seděla nějaká blondýna a já na ně koukala z chodníku, tašky v rukou :lol: To byl ale hnusnej sen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
22.10.15 16:42

Taky se mi občas zdají takové sny… Sem pak nevrla a nesva :lol: ale jak bylo řečeno, je to jen sen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.15 16:47
@Andelska divka píše:
To se ti jen ozývá tvé podvědomí. Podvědomě se toho bojíš. Jako znamení bych to nebrala. Taky se mi zrovna minulý týden zdálo, že u mého milence v autě seděla nějaká blondýna a já na ně koukala z chodníku, tašky v rukou :lol: To byl ale hnusnej sen :mrgreen:

Když je to milenec. Tak člověk nemůže vědět. :lol: :lol:

@micha.bello Sny ne sny. Jsem z toho na prášky. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.10.15 17:05

No mě se dnes zdálo že mě ojela pěkná blondýna… a co jako. Ráno jsem se probudil a vedle mě opět ležela moje bruneta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.15 17:22
@jakanas píše:
No mě se dnes zdálo že mě ojela pěkná blondýna… a co jako. Ráno jsem se probudil a vedle mě opět ležela moje bruneta

Tebe bych chtěla mít doma. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 17:28

Taky se mi občas nějaký takový sen zdá a ráno jsem na manžela naštavaná a vynadám mu za to. Chudák, vždycky nechápavě kouká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.15 17:36

A to je jako nevěra jo? Já si kolikrát nesu vizitku/číslo nějakého chlápka, někdy jí i zapomenu v kapse a nevěrná být nehodlám. Kdybych se měla vyspat s každým, kdo to na mě zkouší :lol:
Jinak si myslím, že z toho máš podvědomě strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.15 17:39
@VanAn píše:

A proč jako? Zase nějaká dokonalá hysterka? Já teda sny ovlivnit neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.15 17:45
@Kačka Pekáčková píše:
Taky se mi občas nějaký takový sen zdá a ráno jsem na manžela naštavaná a vynadám mu za to. Chudák, vždycky nechápavě kouká :D

:lol: :lol: To já to příteli hned všechno taky vyčetla a v půl pátý ráno mě musel ještě uklidňovat protože se provinil v mým snu :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.10.15 17:48
@radkka píše:
A proč jako? Zase nějaká dokonalá hysterka? Já teda sny ovlivnit neumím.

Tady nejde o ten sen. :roll: Jen to podání toho zrovna není můj styl. :andel: :jazyk:… Jinak @radkka tvůj podpis je vážně super. :palec: :potlesk: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.10.15 17:51
@VanAn píše:
Tady nejde o ten sen. :roll: Jen to podání toho zrovna není můj styl. :andel: :jazyk:… Jinak @radkka tvůj podpis je vážně super. :palec: :potlesk: :) :)

Fajn :kytka:
Dík, to mi sem napsal manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
22.10.15 17:56

@VanAn Nejseš sama, komu se zdají takové sny, jsem ráda že nejsem v to sama.Ale vysvětluje se to tak, že se vnitřně bojíš aby tě partner neopustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.10.15 18:02
@VanAn píše:
?? ty dokážeš ovlivnit co se ti zdá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek