Sen o stejné osobě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Máš na něj kontakt? Třeba mu napiš jak se máš.. občas se sny zdají a chtěli bysme vědět proč, ale mně se v dětství zdál sen jak se ke mně blíží býk v ohni, pokaždé vyděšená snad třikrát.. doteď nevím co to bylo
- Citovat
- Upravit
Napsat mu mi vzhledem k tomu ze jsme se přestali bavit už jako děti a já mám rodinu přijde trosku divny.
Kdyby to byl jen tak nějaký sen tak neřeknu ale trvá to už dlouho, v tom snu se mi líbí a já se snažím zalíbit jemu. Kolikrát když se probudim přijde mi jako kdybych se už zbláznila když se mi zdají takový sny o klukovi s dětství.
- Citovat
- Upravit
Promiň ale co je na tom divného? Navíc, byly jste děti. Buď ti odepíše, nebo ne. Klidně bych napsala jak se má a jak se mu daří. Vůbec bych to nehrotila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mi to stalo, když jsem procházela náročnějším obdobím, často jde o podvědomé zpracovávání emocí nebo starých vzpomínek. Zkuste se zaměřit na svůj každodenní stres a přemýšlet, jestli vám ty sny třeba nenaznačují něco jiného. Relaxace před spaním nebo mindfulness může pomoct tyto sny zmírnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, to se stává, hlava si někdy dělá, co chce. 🤷♀️ Možná nějakej pocit nebo situace to vyvolává, aniž o tom víš - někdy stačí něco úplně blbýho, co tě připomene na minulost. Možná zkus se nějak zrelaxovat před spaním, někdy to pomůže fakt dost. 💤
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem pochytil z nějakých výkladů snů je, že sny nejsou konkrétní a mluví v připodobnění. Myslím, že to neznamená že ho máš kontaktovat, on pro tebe představuje symbol první dětské lásky nevinnosti. Zkus si dát do souvislostí kdy se ti ty sny začali zdát a co se ti v životě zrovna dělo. Proč ti podvědomí připomíná nevinnou lásku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem z toho zoufalá.
Každou noc se mi zda o jedné osobě. Byl to kluk, taková ta první dětská láska.
Jsem už dospěla, mám rodinu ale poslední rok se mi o něm zda často. Je to několik let co jsme se viděli naposled. Jako děti jsme byli chvili přátele. Vůbec netuším čím to muže byt a je to vyčerpávající.
Když už se mi něco zda je v tom on, klidně každou noc po dobu týdne pak je par dni klid a pak zase. Nikdy jsem na nej ani nemyslela nemam důvod proč. Ty sny přišly jen tak a nevím jak se toho zbavit.