Světelný orb ve snech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.8.24 21:51

Světelný orb ve snech

Zdravím,
nedávno jsem si vzpomněl na jeden děsivý sen z dětství. Ty sny bývaly velmi živé a v tom věku jsem nevěděl, jestli to byl jen sen, nebo skutečnost, ale to tak s dětskou fantazií bývá.

Ta věc, která mě děsila, bylo světlo – vlastně takové „světelné prasátko“, jako když si zrcátkem odrážíte světlo. Ale tohle světlo, ten „prasátko“, se chovalo jinak, jako kdyby mělo vlastní vědomí. Objevilo se z ničeho nic, a pak se pomalu přibližovalo ke mně. V tu chvíli jsem měl pocit, jako by se mě snažilo unést pryč. Přišlo mi, že to světlo vlastně jen označovalo místo, kde se nachází „něco“ – něco neviditelného, co mě chtělo unést. Jako kdyby ta neviditelná bytost byla označená právě tím světelným „prasátkem“.

Tyto zážitky se vždy odehrávaly večer, když už venku bývala tma. V pokoji nebo obýváku, kde se to dělo, však bylo rozsvíceno. V těchto chvílích kolem mě nikdo nebyl – všichni v domě jako by zmizeli. Přítomnost toho světelného „prasátka“ mě děsila, protože pokaždé, když se objevilo, jsem měl pocit absolutní osamělosti a strachu z neznámého, co na mě číhá a snaží se mě odtáhnout pryč.

Důvod, proč jsem se po tolika letech rozhodl toto téma otevřít a dokonce rozproudit debatu o tomto zážitku, je ten, že jsem se nyní setkal se stejným zážitkem u jednoho známého. Klukovi je 6 let, což odpovídá mému tehdejšímu věku. Ty sny jsem míval několikrát, v různých situacích, ale důležité je, že to bývalo převážně doma. V čem se naše zážitky podobají, je světelná koule/prasátko, které mě uneslo a fyzicky se mnou interagovalo.

Chci se zeptat, zda o tom někdo něco ví. Nikdy jsem s nikým o tom nemluvil a ani jsem o tom neslyšel, ale věřím, že jsou tací, kteří o těchto nadpřirozených věcech vědí, a snad tuto debatu zaznamenají a zareagují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat