Kletba od ezo kolegyně?

4
11.8.24 10:12

Kletba od ezo kolegyně?

Ahoj/Dobrý den,

ráda bych se zeptala na pomoc. Nejspíš jsem prokletá. Jak jsem na to přišla? Do práce nám nastoupila nová kolegyně, kdy je celkem dost ezo založená. Nemám proti takovým lidem absolutně nic, sama věřím, že nějaké tajemno a duchovno existuje. Mám ji na zaučování a lehce s ní trpím, má na vše svůj názor a často patří mezi dost jednoduché lidi (opět nemám nic proti nim). U nás v práci je to dost o přemýšlení a rychlých reakcích, i když se to nezdá. Je tam silná potřeba empatie, být čistě bez předsudků a podobně. Bohužel toto se nedá naučit, pokud sám člověk nechce. Proto v tomto lehce bojujeme a upřímně na ni už často ztrácím nervy. Ale nejen já, ale i jiní kolegové… Posledních pár týdnů se mi dějí nějaké nevysvětlitelné věci, chronické bolesti naprosto z ničeho nic, kdy najednou nemůžu bolestí zad ani chodit, akutní zánět močových cest, co přišel jedno ráno a kdy se mi to ze dne na den najednou vyléčilo… Zároveň se mi začala dost smůla lepit na paty, ať už je to ohledně jen jízdy v autě, anebo práce. Myslíte, že je možné, že je to nějakou kletbou a případně, jak se tomu vůbec bránit?
Děkuji, mám lehce strach a tím, že mi nebylo ještě ani čtvrt století, myslím si, že se nemůžu tak rychle rozpadat 8o 8o

Děkuji za pomoc! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21461
11.8.24 10:21

@LenushkaD ty bolesti budou podle mě psychosomaticke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.8.24 10:24

@malákráličice Já nikdy neměla nějaké extra problémy, zároveň nad něčím, že bych byla nemocná absolutně nepřemýšlím, stresu se vyhýbám kvůli tomu, že mám stresový ekzém (čím víc se stresuji, ekzém vyleze na povrh), zavřu v práci dveře a jdu… Myslíte, že je to tedy nějak z psychiky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
11.8.24 10:27

Psychika, stres, spatne stravovaci a zivotni navyky, malo spánku.
To je větší pravděpodobnost, nez ze by te nekdo umel a dokazal doopravdy proklit. Proc by to delala? Vis vubec, jestli se necemu takovemu venuje? Veris tomu, ze se da zaklit clovek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.8.24 10:32

@Mar__tanka1983 Psychiku mám okey a stres dokážu filtrovat a tím pádem se nestresuju, životní styl mám normální, jídlo pravidelné, sport by mohl být větší, ale každý den jsem celkem v pochybu, spánek mám pravidelný a dobrý… Ohledně tohohle to nebude. Proč by to dělala? Dobrá otázka, možná je to tím, že po ní v práci chci, aby přemýšlela, několikrát se na mě urazila, když jsem ji řekla, ať si to zkusí první najít sama a pak ji pomůžu (věděla jsem, že to není nic, co by nenašla na první dobrou, jen to chtělo zapojit mozek)… Nevím, zda se věnuje magii, ale ezoteriku a podobné má velmi ráda, bavili jsme se o tom. A ve světě jsou různé věci, proč bych tomu neměla věřit… Neříkám, že se na to upínám a jsem zastánce toho udělat si jeden názor a tím to končí. Proto hledám nějaké rady a pochopení, že to co se děje, si ani já nedokážu vysvětlit. Svůj život a zdravotní stav znám a tím to opravu není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
11.8.24 10:33

Bolesti mohou byt opravdu psychosomatické. A nejsem žádná ezo bytost, ale byla jsem párkrát na akupunktuře a terapeutka mi říkala, že dráha močových cest je úzce spojena s psychikou a se stresem. A opravdu i tím podprahovým, který si člověk tolik neuvědomuje. Už to, že nad tím premyslis a bojis se, tě mohlo vykolejit. Taky jsem si s močákem užila své a kupodivu to do sebe opravdu zapadlo. Kletby se neboj, já uznávám to, že někdo je vnimavejsi k nějakým energiím a snadno se na ostatní lidi napojuje, ale proklít tě nemůže. Měla jsem taky jednu ezo kolegyni, která se tímhle dost zabývala a kdyby se dalo proklít, rozhodne bychom všichni pomřeli :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.08.24 v 10:35

• Citovat
  • Upravit
40428
11.8.24 10:34
@LenushkaD píše: Více

Kletba ne, ale tvoje psychika nezvládá kolegyni, to se někdy stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24853
11.8.24 10:37

Spíš to bude stres a psychika
pak děláš chyby, jsi nesoustředěná, mohu být i psychosomatické bolesti

ale jestli ti to pomůže, najdi si nějaké „protikouzlo“, je toho na netu dost, prostě spálit papírek, kde dtohle vše popíšeš třeba.. možná to tvé psychice pomůže, ostatně placebo už pomohlo tisícům lidí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.8.24 10:37

@Mista1 děkuji, alespoň nějaký milý příspěvek, který to hezky popíše :hug:
Asi nemám, co k tomu dodat, nejspíš jen díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
11.8.24 10:38

@Lucy75 dobrý point, to jsem zapomněla dodat. Takovýhle “rituál” občas dokáže divy. Kdyby jen uklidnit

• Citovat
  • Upravit
Mista1
11.8.24 10:41

@LenushkaD Není vůbec zač, podle mě každý zažije někdy srážku s takovým divnočlověkem :mrgreen: zkusila bych par lekcí jógy klidně jen podle YouTube, je to super odreagování a protažení zad :D Ono si to sedne a kolegyně třeba uzná, že to není pozice pro ni :pankac:

• Citovat
  • Upravit
31289
11.8.24 10:42

Vnitrni stres a nepohoda tela nemusi byt vždy vědomá zalezitost.
Uz jen to, ze se nad tom zamyslis te muze vnitrne stresovat. A pak vidis i veci, ktere nejsou. Spojovat nastydly močák s kletbou :nevim: za mě vidíš trávu růst. Pokud mas ciste svedomi, ze ji zaucujes korektně, nemas se ceho bat.
Naopak si myslim, ze právě tyhle „ezobytosti“ si s temihle věcmi nezahravaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.8.24 10:53

Kočko, pokud máš období, kdy se ti úplně nedaří a první, co tě napadne je, že tě proklela kolegyně, tak bych netvrdila, že máš psychiku v pořádku ;) Že je někdo ezo opravdu neznamená, že se zabývá magií. A proklet někoho opravdu není tak jednoduché, jak si myslíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.24 10:54

Pokud je “ezo”, tak tě vědomě neprokleje, protože ví, že by se to otočilo proti ní. Nicméně tam může být dost intenzivní vysílání negativních pocitů a energií a protože jsme všichni víceméně propojení, můžeš na to reagovat. Pořiď si do kapsy onyx a nos ho pořád u sebe. Vstřebává negativní energii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.8.24 10:56
@staronova píše: Více

Proklet někoho je jednodusší než si myslíš. Ona na to stačí dost intenzivní myšlenka někoho, kdo s energiemi běžně pracuje a ovládá manifestaci. V tomhle jsem opatrná, netroufnu si říct, že něco neexistuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat