Věříte v Astrologii?

3
21.8.24 11:09

Věříte v Astrologii?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s osobním výkladem astrologie? Konkrétně s Jasmín Hiel? Našla jsem ji na Instagramu, a nevim jestli věřit tomu, co říká.

Díky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
534
21.8.24 11:21

Neznám paní, o které píšeš, ale astrologii nesmíš vnímat jako předpověď. Pokud si chceš nechat udělat výklad, tak se podívej po dobrém astrologovi, nehledej šarlatány. Co ti můžu doporučit, tak JUDr. Jirky Kubíka, má spoustu videí i na youtube. Jinak horoskop není o tom co tě čeká a nemine, ale o tvých silných a slabých stránkách, žádný astrolog ti neřekne, zítra tě čeká výhra nebo tě zajede auto, i kdyby to byla pravda, ale může ti říct, že teď je období kdy se ti bude dařit, pokud se budeš snažit nebo naopak máš období, kdy to nemusí být, až tak růžové, ale jaký bude tvůj život, záleží jen na tobě ne na hvězdách. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartinL45
21.8.24 11:50
@vor312 píše: Více

Ne, astrologie je nesmysl a věří ji jen pomatenec. Viz třeba https://ct24.ceskatelevize.cz/…lhali-352092

• Citovat
  • Upravit
60142
21.8.24 12:08

@coffewomen
Dobry astrolog je oxymoron.

Vyhozene prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6150
21.8.24 12:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.8.24 12:36
@coffewomen píše: Více

Takže pokud mi řekne, že vidí v roce 2026 přechod vztahu do domu 7, takže svatba. Mne to přijde ale jako úplná hloupost😅. Tak nevím. Jinak paní opravdu zněla, že se tomu věnuje, že ví co říká. Do mých slabých stránek se trefila, stejně tak do silných. Tak je otázka, jestli jde opravdu něco předpovídat do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.8.24 12:46

Nejde. Nekde rozdavali horoskopy nahodne, ne podle znameni, a 90% lidi si myslelo, jak to na ne presne sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6150
21.8.24 12:47

v tom linku, co som ti poslala robili experiment. vybrali si roznorodu skupinu ludi, vyziadali si od nich datum narodenia, cas, miesto a tvrdili im, ze im astrolog vypracuje osobny horoskop.
kazdy dostal „svoj“ horoskop a mali sa k nemu vyjadrit. drviva vacsina tvrdila, ze ich vystihuje. nepamatam si presne, ci to nahodou neboli vsetci.. to si fakt nepamatam.
pointa bola v tom, ze vsetci dostali rovnaky horoskop, ktory bol vypracovany pre jednu z organizatoriek experimentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
21.8.24 12:55

Předvídat budoucnost, tak že vám dá někdo přesné datum nejde. Jak jste uvedla 7. dům, je domem partnerství, ale i přátelství, svatbu z něho rozhodně nevyčtete, pokud jí vy sama neplánujete, když je dobře ozářený, může v tom roce dojít k významným partnerským, ale i přátelským svazkům. 7. dům je také domem různých smluv. Pokud ho máte propojený s domem práce, nemusí se vůbec jednat o svatbu, ale např. o nové pracovní místo…atd. Na horoskop se můsíte dívat jako na celek, ne vytrhávat jednotlivé domy. Astrologie jako taková, nemá nic společného s předpovědí budoucnosti, ale se slabými a silnými stránkami, jak je využijete je jen na vás, žádný horoskop o tom nerozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.8.24 12:56

Díky všem, realne mi to pro uklidnění duše pomohlo😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie