Sen o vlastní smrti

Anonymní
4.4.14 08:05

Sen o vlastní smrti

Ahoj,

Už dva dny po sobě se mi zda sen ve kterém zemřu.

První sen se mi zdál ze jsme byly na lodi která se potopila a ja tam zůstala jako poslední a pak jsem to chtěla vzdát a utopit se a najednou jsem byla v pořádku a mezi rodinou kteří si mysleli ze jsem mrtvá.

Dnešní sen byl o tom ze jsem spadla do šachty jak jsou schody, chybělo tam zábradlí a ze me našli ležet dole ve svatebních šatech a bok šatů jsem měla špinavý od krve ale nakonec se ukázalo ze to není krev ale černý rybíz… :nevim:

Copak to znamená?

Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
4.4.14 08:16

Žes měla těžkou večeři. :lol: Taky se mi párkrát zdálo o smrti, své sny dokážu rozkličkovat sama, druhým nee. Většinou se ve snech odehrává odraz toho, co tě trápí, co máš v hlavě, pokud zapřemýšlíš, z čeho máš strach, tak si to určitě vysvětlíš.

• Citovat
  • Upravit
230
4.4.14 08:18

Vidět smrt znamená dlouhé živobytí :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.4.14 08:33

Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
4.4.14 08:40

Já mám hrozně snů, někdy sama přemýšlím nad tím, jestli jsem normální. Poslední dobou se mi zase furt vrací jeden sen…že jsem v bytě svého otce a že to tam má hezký, uklizeny…on byl totiž alkoholik, žil ve špíně…kolikrát se budím a celý den se mnou nic není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 08:52

Taky se mi zdál šílený sen

Taky jsem měla sen…moje kamarádka (kterou sem dlouho neviděla v realitě) mi řekla že někoho zabila. Nakonec sem musela jít k ní. Odmítala jsem jít přes sklep, protože sem věděla že jí tam má..už hned podle zápachu. Nakonec sem se dostala k ní do bytu a byla tam všude krev. Postříkána zeď, kuchyň, podlaha, wc…strašně to tam páchlo…jako při zabíjačce prasete kdy je maso ještě teplé..ta mrtvola se objevila nakonec v kuchyni, nebo aspoň její části. Chodidlo na zemi, ruka v koši atd. Nejhorší byl ten zápach. Kamarádka se mi smála, brala to úplně v pochodě. Nakonec nějaká firma přinesla další mrtvolu…tentokrát v celku, ale ve velkém rozkladu.
Chtěla sem odtamtud jít, ale kamarádka pořád zdržovala…
Probudila jsem se ve 3:44 a bylo mi divně…musela sem si jít opláchnout pusu..pořád jsem vnímala ten pach…už sem neusla
Nevíte jak to ve snáři přeložit…po slovech..nějaký větší význam slov…je tam: mrtvola za ním jíti - tvá smrt…tak nevím zda sem jako za ním přímo šla, odmítala sem do sklepa a nakonec se objevil rozporcovaný u ní v bytě se strašným smradem…Dnes jedu právě vlakem tak nevím zda nemám raději zůstat doma :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1146
4.4.14 08:55

Já teď měla sen, že jsem byla svou vlastní sestrou dvojčetem (kterou nemám) a ta všem sdělovala, že jsem umřela, rozvážela každému parte, připravovala mě na pohřeb a dojednávala, že budu v otevřené rakvi. No někdy ty sny jsou opravdu uplně úžasné :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.4.14 08:58

Mně se sem tam takovéto sny zdají taky. Buď umřu já, manžel nebo máma. Sny se člověku zdají, když spánek není tolik kvalitní nebo tě něco tíží. Já vždy nejvíce blbých snů měla před zkouškama, když mě něco trápilo v práci atd. Prostě se tím projevuje podvědomí, nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
4.4.14 08:59

Mně se sem tam takovéto sny zdají taky. Buď umřu já, manžel nebo máma. Sny se člověku zdají, když spánek není tolik kvalitní nebo tě něco tíží. Já vždy nejvíce blbých snů měla před zkouškama, když mě něco trápilo v práci atd. Prostě se tím projevuje podvědomí, nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 09:11

Sen

Tak neříkejte že tu na emiminu není žádná co vykládá sny..ve snáři je někdy pravda…ruka uťatá: smrtelný hřích, silný zápach- nevěrnost, proradnost, faleš a tu mrtvolu nevím jak pochopit..za mrtvolou jít - tvá smrt…nohu vidět bez těla: do nebezpečí se dostati NO HOLKY, DNES MÁM NEJHNUSNĚJŠÍ DEN…:) mám od toho probuzení takový blbý pocit buď se vybourám ve vlaku, autobuse nebo mě podvede přítel :lol: docela panika :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
11439
4.4.14 10:43
@Anonymní píše:
Tak neříkejte že tu na emiminu není žádná co vykládá sny..ve snáři je někdy pravda…ruka uťatá: smrtelný hřích, silný zápach- nevěrnost, proradnost, faleš a tu mrtvolu nevím jak pochopit..za mrtvolou jít - tvá smrt…nohu vidět bez těla: do nebezpečí se dostati NO HOLKY, DNES MÁM NEJHNUSNĚJŠÍ DEN…:) mám od toho probuzení takový blbý pocit buď se vybourám ve vlaku, autobuse nebo mě podvede přítel :lol: docela panika :jazyk:

To je jediný důvod, proč se někdy věci ze snáře splní - protože si to přečtením sama podsouváš, furt na to myslíš a pak se není čemu divit. Nekaž si tak pěkný den takovými kravinami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.4.14 10:52

Holky, taky vám tam vybíhá tahle reklama:

Výklad snů
vestirnaisis.cz
Poraďte se s kartářkou. Volejte 906 50 01 01 jen 50 Kč/min :mrgreen:

fakt to emimi je super, je tu nějaké téma a hned pod tím reklama s tím tématem související :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.4.14 11:48
@Anonymní píše:
Ahoj,

Už dva dny po sobě se mi zda sen ve kterém zemřu.

První sen se mi zdál ze jsme byly na lodi která se potopila a ja tam zůstala jako poslední a pak jsem to chtěla vzdát a utopit se a najednou jsem byla v pořádku a mezi rodinou kteří si mysleli ze jsem mrtvá.

Dnešní sen byl o tom ze jsem spadla do šachty jak jsou schody, chybělo tam zábradlí a ze me našli ležet dole ve svatebních šatech a bok šatů jsem měla špinavý od krve ale nakonec se ukázalo ze to není krev ale černý rybíz… :nevim:

Copak to znamená?

Děkuji za odpovědi.

První sen - zřejmě máš nějaký sen, plán, který se nedaří, nemáš podporu, ale hlavně si nevěříš. Nemáš se vzdávat.

Druhý sen - malé sebevědomí, vnitřní nejistota, okolí tě zraňuje, shazuje. Nějaký tajný poměr - možná pozor na někoho falešného, kdo by ti jakože chtěl pomoci, a zraní tě doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.4.14 11:49
@ivodička píše:
Já mám hrozně snů, někdy sama přemýšlím nad tím, jestli jsem normální. Poslední dobou se mi zase furt vrací jeden sen…že jsem v bytě svého otce a že to tam má hezký, uklizeny…on byl totiž alkoholik, žil ve špíně…kolikrát se budím a celý den se mnou nic není :(

Dosud jsi otci neodpustila, nevyřešila sis cosi a podvědomě toužíš po tom si s ním v tomto „udělat pořádek“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.4.14 11:53
@Anonymní píše:
Taky jsem měla sen…moje kamarádka (kterou sem dlouho neviděla v realitě) mi řekla že někoho zabila. Nakonec sem musela jít k ní. Odmítala jsem jít přes sklep, protože sem věděla že jí tam má..už hned podle zápachu. Nakonec sem se dostala k ní do bytu a byla tam všude krev. Postříkána zeď, kuchyň, podlaha, wc…strašně to tam páchlo…jako při zabíjačce prasete kdy je maso ještě teplé..ta mrtvola se objevila nakonec v kuchyni, nebo aspoň její části. Chodidlo na zemi, ruka v koši atd. Nejhorší byl ten zápach. Kamarádka se mi smála, brala to úplně v pochodě. Nakonec nějaká firma přinesla další mrtvolu…tentokrát v celku, ale ve velkém rozkladu.
Chtěla sem odtamtud jít, ale kamarádka pořád zdržovala…
Probudila jsem se ve 3:44 a bylo mi divně…musela sem si jít opláchnout pusu..pořád jsem vnímala ten pach…už sem neusla
Nevíte jak to ve snáři přeložit…po slovech..nějaký větší význam slov…je tam: mrtvola za ním jíti - tvá smrt…tak nevím zda sem jako za ním přímo šla, odmítala sem do sklepa a nakonec se objevil rozporcovaný u ní v bytě se strašným smradem…Dnes jedu právě vlakem tak nevím zda nemám raději zůstat doma :nevim: :mrgreen:

Smrt nemusí být jen konec, ale i začátek - tak jako je to v tarotu. Čeká tě určitý předěl a tohle je varování, že přílišná horlivost a ukvapenost je na škodu. je třeba se vyvarovat dání na první pohled. Zrada nemusí být zradou a láska nemusí být láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat