SENCOR SNB 4302SS
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nenávidím značku Sencor. To je u mě prostě bezvýznamný šunt.
Asi 2× jsem od této značky koupila, již je to teda delší dobu, ale okamžité reklamace.
Chlap objednal jako dárek od Sencoru rýžovar, ale hned jsme ho vraceli zpět, jelikož to vypadalo jak hračka pro děti. Prostě děs.
Takže Sencor, Concept a podobné šunty vůbec nebrat. Radši si připlať a vezmi něco kvalitního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nedoporučuju cokoliv od Sencoru. Varná konvice chemicky smrděla, voda v ní uvařená taky a po čaji z ní mě štípala pusa. Vyvářela jsem mnohokrát čistou vodou, vodou s citrónem, s octem, nic nepomohlo. Tak šla zpátky do obchodu.
Naši si koupili mikrovlnku, po dvou měsících v ní blaflo a už nefunguje.
Sencor už mi nesmí do baráku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky me laka, hlavne mi ho doporucila jedna pani, jako alternativu nutribullet600,akorat je levnejsi asi o 800-,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simush Já ho nakonec objednala. Na alze teď mají že zdarma se dá do 13.1. vrátit. Tak uvidím. Mám ho pro přítele na Vánoce.
Jinak známá má od Sencor vysavač a je super. Já váhu a taky žádný problém. Tak snad nás tohle nezklame. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja mam sklenenou konvici sencor a je uplne super, presne, jak pisete, znacka je uplne v pohode.Ted jsem jeste koukala v lidlu, maji za 3000 mixer, jako palka, ale pozor, ma35000 otacek/min. To i ten nutribullet900 ma jen 25tis.,sencor ma 20tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simush Ano myslím že budeme spokojení: a 20 000 uz si myslím že se dá v pohodě a i hezky vypadá ![]()
- Citovat
- Upravit
@aalleennkkaa7 Dobrý den, jsme max spokojeni. Rozdrtí i zmrzlé ovoce. A fakt vše co jsme tam zatím dali ![]()
- Citovat
- Upravit
Dekuji, a treba orisky, seminka, cokoladu? Nejvic by me zajima jestli rajcata zvladne rozmixovat i ze slupkou a jadyrky, holky miluji rajcatovou stavu, ale musim jim to pasirovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aalleennkkaa7 píše:
Dekuji, a treba orisky, seminka, cokoladu? Nejvic by me zajima jestli rajcata zvladne rozmixovat i ze slupkou a jadyrky, holky miluji rajcatovou stavu, ale musim jim to pasirovat.
jEJDA RAJCATA ty jsme nezkouseli protoze my spis to mame na ovoce…
ale seminka ano
- Citovat
- Upravit
Dekuji uz je doma a naprosta spokojenost, zatim si poradil se vsim, od ovocnych stav, pres lnene seminko a sezam, az po cesnekove pesto a zmrzlinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci přítelovi k vánocům
Máte někdo zkušenosti?