Duoro xclean profi, máte někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Duoro xclean profi, máte někdo?
Zdravím! ![]()
Máte někdo doma tento robotický vysavač?
Jak jste s ním spokojeny?
Diky moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já se s dovolením připojuji, zrovna hledám více informací. Zvažovala jsem ještě Ecovacs DM85, ale prý mu prokluzují kolečka. Duoro XClean prý zase pracuje až do vybití a nevrací se nabíjet (že by třeba poznal, že už pokoj vytřel).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesska píše:
Já se s dovolením připojuji, zrovna hledám více informací. Zvažovala jsem ještě Ecovacs DM85, ale prý mu prokluzují kolečka. Duoro XClean prý zase pracuje až do vybití a nevrací se nabíjet (že by třeba poznal, že už pokoj vytřel).
Asi nikdo nemá.
Mě by zajímalo, jestli ty robot. vysavače vůbec uklidí dobře. Krám za 10tis., po kterém bude prach a binec, fakt nechci. Ten xclean je asi nový, recenzí málo, ale vesměs dobré. No nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Recenzí je celkem dost, mrkni tady:
http://vysavace.heureka.cz/…ofi/recenze/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý je ale vždycky lepší mít dva samostatné výrobky. Ale to já zase nechci, měla jsem a ráda bych jen jeden „krám“
Ruční práci ale robot fakt nenahradí, je potřeba to brát spíš jako provizorku a jednou za čas vzít normální vysavač a kýbl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poptám se na ty nedostatky (dobíjení) přímo u Robzone a napíšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesska píše:
Poptám se na ty nedostatky (dobíjení) přímo u Robzone a napíšu
Díky. Jen jestli ti je řeknou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak vkládám, co mi odepsali. Ptala jsem se na sorvnání Duoro XClean a Robzone Moppy.
„1. Jak se tyto výrobky od sebe liší?“ Model Moppy je urcen predne na mokre vytirani, jeho vysavac neni tak silny aby dokazal napriklad vysat kvalitne koberec, ale pouze „predvysava“ hladkou podlahu pred vytiranim. Naopak model Duoro Xclean je skvela kombinace vysoce vykonneho vysavace a mokreho vyterace. Je jedinym robotickym vysavacem na trhu, ktery tyto dve funkce kvalitne spojuje.
„2. Který lépe vysává? Který lépe stírá?“ Vykonny vysavac urceny na vysavani vsech typu podlah ma Duoro Xclean, Moppy je vybaven pouze predvysavanim. Vytiraji srovnatelne, Duoro Xclean ma setrnejsi formu mokreho vytirani, kdy nedochazi k uplnemu promokreni podlahove krytiny, coz je vhodne na drevene a podobne citlive povrhy podlah. Duoro Xclean navic ma funkci vysouseni.
„3. Který se lépe orientuje?“ System navigace po mistnosti je obdobny u obou modelu.
„4. Umí rozpoznat velikost místnosti, vyhodnotit, že už dostatečně vytřel a vrátit se sám dobít? (četla jsem, že XClean prostě pracuje až do vybití)“ Ano, Duoro Xclean vyuziva k uklidu plnou kapacitu baterie a tim padem projede mista nekolikrat a je tim dosazena vyrazne vyssi kvalita uklidu nez v pripade vysavacu, ktere systematicky projedou misto na podlaze pouze 1×.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesska píše:
Ahoj, tak vkládám, co mi odepsali. Ptala jsem se na sorvnání Duoro XClean a Robzone Moppy.„1. Jak se tyto výrobky od sebe liší?“ Model Moppy je urcen predne na mokre vytirani, jeho vysavac neni tak silny aby dokazal napriklad vysat kvalitne koberec, ale pouze „predvysava“ hladkou podlahu pred vytiranim. Naopak model Duoro Xclean je skvela kombinace vysoce vykonneho vysavace a mokreho vyterace. Je jedinym robotickym vysavacem na trhu, ktery tyto dve funkce kvalitne spojuje.
„2. Který lépe vysává? Který lépe stírá?“ Vykonny vysavac urceny na vysavani vsech typu podlah ma Duoro Xclean, Moppy je vybaven pouze predvysavanim. Vytiraji srovnatelne, Duoro Xclean ma setrnejsi formu mokreho vytirani, kdy nedochazi k uplnemu promokreni podlahove krytiny, coz je vhodne na drevene a podobne citlive povrhy podlah. Duoro Xclean navic ma funkci vysouseni.
„3. Který se lépe orientuje?“ System navigace po mistnosti je obdobny u obou modelu.
„4. Umí rozpoznat velikost místnosti, vyhodnotit, že už dostatečně vytřel a vrátit se sám dobít? (četla jsem, že XClean prostě pracuje až do vybití)“ Ano, Duoro Xclean vyuziva k uklidu plnou kapacitu baterie a tim padem projede mista nekolikrat a je tim dosazena vyrazne vyssi kvalita uklidu nez v pripade vysavacu, ktere systematicky projedou misto na podlaze pouze 1×.
Děkuju.
No, známá si koupila xclean profi a je nadšená. Má ho 2 dny. Koberec prý vysaje perfektně a i super vytírá. My furt uvažujem.
Nějak nechápu, jak vytře dočista 2dcl vody.
A taky je dost vysoký, 10cm, nezajel by mi pod pohovku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On asi úplně nevytře, zásobník navlhčuje utěrku a ta to všechno do sebe setře. Je to spíš provizorka. Měli jsme vytírač Braava, tak to bude zhruba podobné.
Nezvažovala jsi ten Ecovacs DM85 nebo Moneual 770?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já už mám objednáno (Duoro xckean profi). Známá, co ho má, je nadšená. Prý vysává i vytírá luxusně. Snad budem taky spokojení. Na jiné typy jsem se nedívala. Čekala jsem, co řekne kámoška a ta je fakt nadmíru spokojená. Tak jí budu věřit.
Kdyby to bylo na pytel, do 14 dnů vrátím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super, já chci o víkendu vybrat. Kdy Ti má přijít? Napíšeš mi prosím, jak jsi s ním spokojená nebo ho budete testovat až po Ježíšku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tesska píše:
Super, já chci o víkendu vybrat. Kdy Ti má přijít? Napíšeš mi prosím, jak jsi s ním spokojená nebo ho budete testovat až po Ježíšku?
Nevím, ještě mi nikdo z eshopu nic nenapsal.
Budem testovat hned.
Snad tomu budu rozumět, nejsem moc technický typ.
A můj manžel zásadně nečte návody.
Napíšu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlasim, že to zatím vypadá super. Doma relativně čisto a v nádobce prachu hafo. Jede už 4. místnost a ještě funguje. Vytírání jsme zatím nezkoušeli. Vysávání za mě tedy super. A dcera s tim jezdí i na dálkové ovládání a hrozně ji to baví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem ho taky nakonec objednala, dneska přišel, ale nevím, kdy se dostanu k testování - možná až po víkendu. Tak pak napiš, jak dopadlo vytírání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit