Duoro xclean profi, máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
11.12.16 11:11

Tak hlásím, že jsem spokojená i s vytíráním. Testla jsem to a zaschlé kapky kàvy, džusu a kaše mimča. Kàva a džus vytřeno, zaschlá kaše ne. Jinak v zásobníku i při vytírání neskutecné množství prachu, vlasů. Asi to vysávà a vytírá současně. :nevim: Nejčastěji to nechávam na mode 1. Vypadá to, že to jezdí chaoticky, ale mà to systém. :palec: Ke konci to jede rohy a těsně u zdí, točí se i kolem noh stolu atd. :palec: Jinak já se snažím odebrat co nejvíc překážek, ať pracuje co nejlíp. Jsem vážně spokojená, koupě určitě nelituji. A ani to zvlàšť nepřekaží mimču, màme zhruba roční, koukà na to, nelikviduje to. :D Když to jede na něj, jemně drcne, otočí se a jede dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
15.12.16 09:47

Tak i já jsem spokojená. Dokonce nedělá ani šmouhy od koleček na plovoucí podlaze, jako nám dělal vytírač Braava. Jen nevjede pod sedačku, ale to jsem věděla už před nákupem. Jinak opravdu spokojenost, přijde mi, že podlaha se snad i víc leskne, než když jsem to dělala sama mopem :)) Byla jsem opravdu skeptická, ale zatím dobrý… teď jen doufat, že aspoň 3 roky vydrží fungovat, když se dělá v Číně :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
15.12.16 10:04

Tak to je super! :dance: Nám taky nevjel pod sedačku, ale vyřešila jsem to tak, že pod přední nohy sedačky dám hokejové puky (u nás jsou hokejisti :mrgreen: ) a jezdí i tam. :palec: Já už mám dneska uklizeno. Je to fajn pomoc. :dance: Tak ať se vám daří a přeju krásné Vánoce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
16.12.16 15:14

I Tobě, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.3.17 15:02

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jak jste holky spokojené s tím vysavačem s odstupem 4 měsíců? děkuji moc za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
29.3.17 11:30

Pořád spokojenost. Funguje stále stejně. Určitě je to pomoc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
5.5.17 13:55

Koberec?

Oživuji diskuzi :-)
Také zvažuji koupi tohoto robotu. Máme doma všude plovoucí podlahu a jen dva vyšší koberce. Máte s tím někdo zkušenost? Zvládne robot vyjet na koberec a nezaseknout se? Jak se to řeší, když má mokrý nástavec a vjede na koberec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
2.6.17 09:52

Délka vysávání?

Ahoj holky, zajímalo by mě, jak dlouho trvá než vysaje a vytře jednu místnost? Máme celkem velké pokoje, cca 25-30m2, tak jestli takovou plochu taky zvládne. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.11.17 20:29

Já to hodně studoval vysavace a pak jsem zakoupil Proscenic 790T WIFI uplná bomba objednano z nemeca tady se nenabizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.11.17 08:56

Ahoj, prosím chtěla bych se zeptat jaká je spokojenost s robotem po roce? Přestěhovali jsme se do rodinného domku, pořídili štěňátko a vůbec nestíhám :? Děkuji moc za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.11.17 08:57

Mohla bych poprosit o odkaz na robota, odkud jste ho kupoval? Děkuji Gába

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.2.18 21:00

Zdravím a chtěla bych se zeptat proč jste nakonec zvolili německý robotický vysavač místo robzone DUORO XCLEAN PROFI… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.3.18 11:21

Tak proto že se jedná a uplne samy vysavac jen tady je prodavany pod jinym nazvem a je tu 3× drazsi pomalu…a vyrabí se na tajvanu ne v nemecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.3.18 11:22

Například tady odkaz na prodejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.18 12:40

@cruser Je to to same co i ten novy Robzone Duoro Xcontrol?
 https://www.robzone.cz/…ntrol-profi/?…

Rada bych si ho poridila. Ale pokud je Proscenic to same a levnejsi, tak bych sla do toho.
Dekuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1