Nespresso 2016

35859
17.11.16 17:05

Nespresso 2016

Máte někdo nějakou novější zkušenost co koupit za přístroj a co ne? Chci to pod stromek muži a nevím které vybrat. Známá mi říkala, ať koupím tu věc na mléko zvlášť, zese to rádo rozbíjí :think: zvažuju jestli jit do toho nejnovějšího Expert, ale zdá se mi to už dost drahý, na to, že to dělá vlastně jen větší kafe a umí to horkou vodu. Jestli by nestačil obyč nebo ten na latté :zed:

Taky buď ráda za tip na kapsle co vám chutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
17.11.16 17:47

No a jaké máš podmínky pro ten kávovar? My máme od DeLonghi, stál 200 euro a dělá úžasnou kávu (lungo, presso, latté a cappuccino) ale je na kapsle… tak jestli chceš s mlýnkem na zrnka, tak neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
17.11.16 17:49

Ne, na kapsle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
17.11.16 18:39

Doporučuji. Věc na mléko se moc nemá jak rozbít- žádný mechanický pohyb- pouze pára.
https://www.alza.cz/…d2921509.htm?…
Otázka je, co to je moc drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
17.11.16 18:45
@Ivan PPZ píše:
Doporučuji. Věc na mléko se moc nemá jak rozbít- žádný mechanický pohyb- pouze pára.
Otázka je, co to je moc drahý…

A to se to musí po každém použití hned rozebrat a umýt, ne? To mi přijde zase ten ohřívač co je mimo jednodušší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.11.16 19:32
@Ivan PPZ píše:
Otázka je, co to je moc drahý…

Souhlas. Mame ho uz pres rok, funguje skvele, kava je vzdy stejne vyborna. Pri objednani tu mam kavu do druheho dne. Milujeme Nespresso. Ted maji 3 vanocni limitovane edice kav, uz se na ne chystam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
17.11.16 20:48
@pikola píše:
A to se to musí po každém použití hned rozebrat a umýt, ne? To mi přijde zase ten ohřívač co je mimo jednodušší :think:

Má to parní čištění na 1 čudlík, pak se nádobka s mlékem dá do lednice- je uzavřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.11.16 22:18

Záleží na tom jakou pijete kávu (velikost šálku)a jak často. Máma má třeba v práci Pixie a doma U se šlehačem. Já mám Lattissimu. Pokud si budete dělat kávu s mlékem jednou denně tak ta lattissima je super. Po kávě vyčistíte párou a pak ideálně jednou týdně nádobku rozložíte a dáte do myčky. Jinak U moc nedoporučuji, je celkem poruchový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35859
17.11.16 22:27

A ten s tím mlikovarem nikdo nemáte? Pijeme velký s mlékem, ale zatím barbarský Nescafé.. ale spíš mě láká, že si tam dám mlika kolik chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.11.16 22:45

Ten šlehač je celkem fajn, příteli vyhovoval víc, dává si jen trochu mléka a lattissima dává hodně. Mě se líbí že mi udělá latté na jedno tlačítko. Jinak u Lattissimi si můžeš přidat mléko a opětovným stiskem zastavit (tohle umí novější modely, třeba pokud by jsi hledala na nějakém bazaru nebo tak, je možné že to nebude umět- musí mít 6 tlačítek ;-) Jinak ten šlehač, pokud budeš mít spolu s kávovarem (jako je třeba U) a rozbije se ti, k opravě budeš muset dát celý kávovar (ale poskytujou zápůjční). Jestli se chceš na něco zeptat klidně mi napiš SZ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.11.16 07:59

Lattissima+ nedává přímo mléko, ale mléčnou pěnu. Množství se dá regulovat a pokud by to bylo málo, tak se snadno přidá. Jak množství kávy, tak pěny se dá naprogramovat. Pokud někdo pije hl. „preso s mlékem“, je tohle asi zbytečně drahé.
Ale cappuccino a macchiato se vyrobí jedním tlačítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí