Jaký z těchto smoothie makerů?

15575
17.11.16 16:20

Jaký z těchto smoothie makerů?

Ahoj
Potřebovala bych pomoct vybrat smoothie maker. Mám tu favority, které jsem si pročetla, ale stále nevím jaký.
Prvním je https://www.alza.cz/…d4391604.htm?… který se mi líbí nejen designem, ale i praktickou lahvičkou na cesty. K němu se přikláním asi nejvíce.
Druhým je https://www.velkykosik.cz/…adoby-700-w/?… na kterém je super, že má 700 W ale odrazuje mě ta nádoba na cesty, je dost široká a blbě se z toho bude pít.
Třetím je https://www.alza.cz/…d3913103.htm?… který je podobný (víceméně stejný) jako DOMO, ale je to dle mě známější značka, tak nevím. Čtvrtým je https://www.alza.cz/…d4526177.htm?… a ten se mi líbí, protože je to velice osvědčená značka, jeden od ety mám mamka, starý 25 let a stále funguje.
Byla bych vděčná, kdyby jste pomohly rozlousknout jaký bude nejlepší.
Potřebuji, aby rozsekal zmražené ovoce (budu si dělat balíčky a pouze vytahovat z mrazáku a ihned mixovat), oříšky (raději bych abych je nemusela předem namáčet) a ten led se bude hodit v létě.
Tak přeji pěkné odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
87
17.11.16 16:30

Mám DOMO a jsem s ním spokojená, ale třeba s mrkví má už trochu problém, zůstávají tam kousky. Lahve na cesty jsou ale super, nikdy se nic nevylilo a pije se z nich dobře. Nákupu určitě nelituju, dobře se používá i udržuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.11.16 16:47

@Palaladou takže i zmražené ovoce dává? Jak velké kousky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.11.16 17:11

@kaja00 Tak mražené jsem ještě nezkoušela, ale myslím, že bude záležet na druhu - ty nože jsou ostré dost, ale nevím, jak dlouho ostré vydrží - myslím, že třeba borůvky a jiné drobné ovoce dá bez problému i mražené, ale u větších kousků bych si tak jistá nebyla. Já používám jen na čerstvé a kromě té mrkve jsem s ničím problém neměla - ale bude určitě hodně záležet, jaké druhy ovoce a jak často budeš mixovat - mám ho cca 1,5 roku a používám během léta skoro denně, ale hlavně jahody, banány, nektarinky a spol.- nic moc tvrdého. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.11.16 17:30

@Palaladou aha, tak to nevím no, já právě plánuji nakrájet všechno ovoce a roztřídit do sáčků a ty pak jen vytáhnout, abych nemusela hlídat zda ovoce doma je, navíc v kauflandu mají velice dobré ceny a tak bych 1× za cca 14 dní ovoce nakoupila a pokrájela, zamrazila a poté jen vytáhla a ihned mixovala. Mixovat asi denně, možná jen v pracovní dny, ale to minimálně :)
Jak velké kusy té mrkve zůstávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.11.16 18:39

@kaja00 Tak ono bude taky záležet, jak dlouho se budeš snažit ty kousky rozmixovat a jak to budeš kombinovat - já mrkev dávala většinou s jablkem a zůstávali kousky mrkve třeba i 1 cm, ale je teda pravda, že jsem ten přístroj nikdy nijak moc netrápila :lol: Je klidně možný, že by se po delší době daly rozmixovat úplně, ale měla jsem strach, abych ho neutavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.11.16 18:43

@Palaladou jasně, já si o tom ještě něco přečetla a většina lidí psala, že mrkev zvládá. Jak dlouho mixuješ? Třeba mixuješ moc krátce :mrgreen:
Ale jsem víceméně rozhodnutá pro DOMO, jelikož na něj je recenzí nejvíce a také se mi asi nejvíce líbí.
Nevyzkoušela by si pro mě to mražené ovoce (jahody např.)? Prosím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.11.16 19:13

@kaja00 Tak jsem to vážně otestovala :) Použila jsem tu menší lahvičku a cca 12 středně velkých jahod - ale jsou ze zahrádky a měla jsem je v mrazáku už hodně dlouho. Nejdřív jsem zkusila, co to udělá, když je zkusím samotné - a to nedal vůbec, tak jsem přilila vodu a celkem rychle to zvládnul, zůstal tam jen 1 kousek a to vypadalo, že to byla asi nějaká míň zralá a možná přemrzlá jahoda, jinak teda úplně v pohodě. Ale když dávám normálně čerstvé ovoce, ředím vodou, nebo třeba pomerančovou šťávou uplně minimálně - tady to chtělo teda mnohem víc, ale jde to :D Akorát si myslim, že chuťově se to asi nebude dát vůbec srovnávat - čerstvé je čerstvé. A co mě třeba chutná, je ovocný kefír - teď jsem zkoušela mango + obyč. kefír. mléko, v sezóně právě ty jahody nebo broskve a super 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
17.11.16 19:23

Já si nedávno koupila tento https://www.mall.cz/…ncept-sm3383?… a je naprosto super.
Mají různé barvy, lahvička je akorát velká. Rozmixuje zmražené ovoce, oříšky, mrkev, červenou řepu syrovou. Jsem s ním fakt spokojená.
To jsem ti sice neporadila, jaký si vybrat z odkazů, co jsi sem dávala, ale tento je super. Používám ho denně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.11.16 19:27

@Palaladou Moc děkuju :palec: To mi bylo jasné, že bez vody to nedá, to bych ani nezkoušela, alespoň minimum vody je třeba :)
Jasně, to jo, já sice mám v plánu ty balíčky ale dokud to půjde, tak budu dělat z čerstvého, případně pokud nezapomenu, tak balíček z mrazáku vytáhnu večer do ledničky a ráno bude ok, jen nesmím zapomínat no :mrgreen: Díky za recept, kefír mám ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.11.16 19:30

@Palaladou a ty oříšky zvládá? :)
@fragollinna tak a teď si mi zamotala hlavu ještě víc, než byla :mrgreen: Jak dlouho ho máš? Projdu si to, díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
17.11.16 19:32

@kaja00 hele, necelý měsíc, ale používám ho několikrát denně. Ráno vždy na snídani a odpoledne si v tom právě mixuji červenou řepu, mrkev a další zeleninu a zvládá úplně bez problému :-).
Na snídani vždy kombinuji čerstvé ovoce s mraženým s troškou vody, ovesné vločky, bílý jogurt a vše krásně rozmixuje dohladka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
17.11.16 19:35

@kaja00 zvládne i čokoládu na malé kostičky, jen je potřeba nechat mixovat delší dobu. To jsem si dělala dneska, že jsem si místo vloček dala kokos, trochu hořké čokolády, bílý jogurt a ovoce (banán, jablko). Do té nádobky v pohodě dám velký banán, celé jablko, vodu, dvě lžíce kokosu, dvě lžíce bílého jogurtu a tu čokošku. Vše se tam vejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.11.16 19:52

@fragollinna nenašla jsem moc recenzí na internetu, kde jsi hledala ty? A jak to mají ty čísla Concept SM 3383 co máš ty, ale všude je jen růžový a to já nechci, jestli ty čísla neznamenají jinou barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
17.11.16 21:02

@kaja00 já ho koupila bez recenzí, líbil se mi a měl výkon alespoň 500W :-). A sama jsem při používání spokojená.
Jinak, to číslo znamená podle mě barvu. Dej si do vyhledávače na google smoothie maker concept, klikni si na „nákupy“ a tam ti vyjedou všechny barvy a typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí