Duoro xclean profi, máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
27.3.18 07:59

Rozhodne nekupovat

Ze sve zkusenosti rozhodne nedoporucuji od nich vysavace kupovat. Bohuzel jsem koupila Duoro Xclean a je to velke zklamani. Vysavac se stale zasekava, v podstate nic nevytře (a to jsem ho kvuli vytirani kupovala), vysava sporadicky, takze nevysaje vsechno, stale narazi i do bile steny, takze nemuzete pri uklidu odejit, jinak by nic nevysal, sam neni schopen dojet do dokovaci stanice. Zkratka predrazeni obycejny vysavac, ktery umi jen vysavat, nic vic. Mel by stat tak 2000 Kc a ne skoro deset tisic. Opravdu nekupujte, napálíte se jako já. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.3.18 08:00

Rozhodne nekupovat

Ze sve zkusenosti rozhodne nedoporucuji od nich vysavace kupovat. Bohuzel jsem koupila Duoro Xclean a je to velke zklamani. Vysavac se stale zasekava, v podstate nic nevytře (a to jsem ho kvuli vytirani kupovala), vysava sporadicky, takze nevysaje vsechno, stale narazi i do bile steny, takze nemuzete pri uklidu odejit, jinak by nic nevysal, sam neni schopen dojet do dokovaci stanice. Zkratka predrazeni obycejny vysavac, ktery umi jen vysavat, nic vic. Mel by stat tak 2000 Kc a ne skoro deset tisic. Opravdu nekupujte, napálíte se jako já. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.18 15:06

Dobrý den,

chci se zeptat, jak jste spokojený s vysavačem Proscenic? Zvažuji koupi. Vy jste kupoval přímo v Německu? Nebo objednával přes odkaz co jste objednával? Alli moc nevěřím. Ale známý jezdí pracovat do Německa, tak bychom ho poprosili o koupi. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 10:01

Duoro xclean profi

Dobrý den. Ozivuji diskuzi.
Jak jste s tímto typem vysavače spokojeni? Zajímá mě hlabne orientace v prostoru a vytiraci cyklus na který čtu velice rozdílné názory. Moc díky za všechny informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.10.18 10:32

Já ho mám a jsem s vysáváním dlažby a dřevěné podlahy (koberce nemáme) jsem maximálně spokojená. Máme labradora a dlouhé vlasy.

Vytírání je naopak úplně na nic, nefunguje to, nepoužívám ho skoro vůbec. Na černé dlažbě jsou vidět „cesty“ kudy vysavač jezdil a nepomůže nic. Na dřevěných parketách sice „cesty“ vidět nejsou ale když je někde nějaký flíček, tak ho to stejně neutře. Takže to jen tak setře ten nejjemnější prach…možná. Hadra vydrží být dostatečně mokrá jen chvíli, pak už nefunguje mokření nebo co a jezdí taková polosuchá.

Petulaaa123: je prostě potřeba napsat, na jakou podlahu a k jakému účelu ten vysavač (pravidelné vysávání/ občasné útírání) chceš a recenzi ti musí dát někdo se stejnými podmínkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 10:43

No máme doma dřevěnou plovoucku v obýváku, v kuchyni právě černo červenou dlažbu takže to jsi mě moc nepotěšila, dole v patře máme modrou dlažbu. Chtěla jsem to i na vytirani, jen vysávání je mi k ničemu, na to je to moc drahá hračka. Samozřejmě nechci aby to vytiralo zaschle nečistoty, ale spíš to jen udržovalo pořádek. A na to jen vysávání nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.10.18 13:46
@Petulaaa123 píše:
No máme doma dřevěnou plovoucku v obýváku, v kuchyni právě černo červenou dlažbu takže to jsi mě moc nepotěšila, dole v patře máme modrou dlažbu. Chtěla jsem to i na vytirani, jen vysávání je mi k ničemu, na to je to moc drahá hračka. Samozřejmě nechci aby to vytiralo zaschle nečistoty, ale spíš to jen udržovalo pořádek. A na to jen vysávání nestačí.

No tak v tom případě bych ho nekupovala. Myslím, že nesplní to co chceš. U nás vysává psí chlupy, takže je nemáme všude po domě a za to jsem ráda. Ale pak to vždycky přejedu růčo mopem.

Koukni spíš na robotické mopy, osobní zkušenost nemám, ale ty budou na vytírání určo lepší a taky si předvysávají. Mě se líbí o třeba iRobot Braava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
15.11.18 15:47

NEEEEEE!!!!!!!

V zadnem pripade NEDOPORUCUJU
jsou to zlodeji, posilaj pouzite poskozene zbozi, pokud jej poslete nazpatek, strhnou si skoro 1000,–Kc za rozbaleni a pouziti!
Nevim jak jinak by jste zjistili ze to nefunguje, na zak. centru jsou arogantni kravy ktery nic nevyresi.
Dosel mi s ulomenym vystupkem od mopu a jediny co mi byla schopna rict je, ze mi doporucuje odstoupit od smlouvy!
Vydelavaj na tom ze poslou zmetek a prachy maj z toho co si strhnou za rozbaleni.
Vice si prectete tady, pozarucni servis je drahej...... tak bacha na ne
 https://obchody.heureka.cz/…ze/negativni#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí