Sendvičovač - jaký doporučíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
22.10.16 22:04
- Citovat
- Upravit
23.10.16 18:58
@Kobea píše: Čtyři plotýnky jsou součástí balení. Jedna je na sendviče (ale nedělá ty trojúhelníky, jsou to čtverce, vršek má strukturu jako lastura), druhá je na čtvercové vafle (vyzkoušela jsem obě a jsem spokojená), další je gril a čtvrtá má takové jamky, výsledek bude asi vypadat jako větší piškoty. Poslední dvě jsem zatím nezkusila. Já jsem si přikoupila plotýnky na oplatky.
Jsem ráda, že jsem si koupila zrovna tento. Jen se podívej, kolik kde stojí, protože se prodává i za zbytečně moc peněz. Já jsem ho koupila v akci Dny s Marianne a vyzvedávala jsem ho v prodejně Euronics a tam byl ještě o pár korun levnější, než jsem ho já měla z internetového obchodu po slevě.
No právě mi příjde hodně drahý už
a my většinu těch plotýnek nevyužijeme, vlastně by mi teoreticky stačila jen trojúhelníková, když nad tím tak uvažuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kobea
24.10.16 12:16
@Nimie Zrovna trojúhelníková tam není, ta se musí dokoupit. Ale je zbytečná, sendviče do čtverce jsou možná ještě o trošku lepší, protože nejsou překrojené v prostředku.
- Citovat
- Upravit
Čtyři plotýnky jsou součástí balení. Jedna je na sendviče (ale nedělá ty trojúhelníky, jsou to čtverce, vršek má strukturu jako lastura), druhá je na čtvercové vafle (vyzkoušela jsem obě a jsem spokojená), další je gril a čtvrtá má takové jamky, výsledek bude asi vypadat jako větší piškoty. Poslední dvě jsem zatím nezkusila. Já jsem si přikoupila plotýnky na oplatky.
.
Jsem ráda, že jsem si koupila zrovna tento. Jen se podívej, kolik kde stojí, protože se prodává i za zbytečně moc peněz. Já jsem ho koupila v akci Dny s Marianne a vyzvedávala jsem ho v prodejně Euronics a tam byl ještě o pár korun levnější, než jsem ho já měla z internetového obchodu po slevě