Sušička AEG LAVATHERM T86589IH3C
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
My mame Lavatherm… ty cisla dal nevim… asi 14 dni, zatim spokojena, ale uz mam se susickou zkusenosti, takze vim tak nejak co cekat. Mame i Lavamat pracku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme sušku Lavatherm, číslo taky nevím, už 9 let bez poruchy (jede téměř denně). AEG doporučuju. Nám ji poradil opravář. Málo poruchové, případná oprava není problém, jsou náhradní díly. Mám i AEG pračku a totéž. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tejina já skoro nežehlím, když srovnám hned, jak dojede sušička
nesnáším žehlení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@akisek Diky…jo, mame pracku AEG uz asi dvacet let a je super. Susicku jsem chvilku mela siemens, a pak ji s velkou slavou vratila, byla priserna. Tak ted vaham a vybiram, na AEG slysim samou chvalu…nam věci visej na raminku, tak snad to bude „vyzehlene“ i tak. Nesnasim zehleni…a když si vzpomenu, jak jsem nadychany a bozsky rovny pradlo vytahovala ze susicky ve statech…chci znovu! ![]()
- Citovat
- Upravit
@akisek teda
9let?
pročítám o AEG sušičkách už několik týdnů a pořád narážím na problémy - cca po dvou letech problém se snížením sušení - nedosuší, musí se znova zapnout a prádlo dosušit. Pryý je to zaneseným kondenzátorem - protože se zanasla ta kovová mřížka…
tak váhám a váhám… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co Electrolux mě byl velmi doporučován / je to nejspíš stejná továrna jako AEG/ a obě značky jsou prý více kvalitnější než Beko.
Hlavně ne LG, a samočistící Siemens a Boschky.
Třeba tato, má ji známá a spokojenost veliká
http://susicky.heureka.cz/…-edh3887gde/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mám AEG Lavatherm Protex, a zrovna předevčírem přestala fungovat. Uvidím co řekne opravář. Používaná je denně 2-3-4× po dobu 3 a půl let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE nevím, máme 9 let, mřížka je přístupná, čistím ji a luxuju pravidelně, žádný problém tolik let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavoučnicee píše:
A co Electrolux mě byl velmi doporučován / je to nejspíš stejná továrna jako AEG/ a obě značky jsou prý více kvalitnější než Beko.
Hlavně ne LG, a samočistící Siemens a Boschky.
Třeba tato, má ji známá a spokojenost velikáhttp://susicky.heureka.cz/…-edh3887gde/
ta vypadá dobře, také jsem se na netu na ni dívala - je totálně srovnatelná s novější AEG, ale je o 5tis. levnější - zajímavé… ale nemají ji v žádném obchodě a např. Euronics Elektroluxy vůbec nevede v nabídce. Nechci kupovat zajíce v pytli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte s ní zkušenost? Je dobrá? Nebo byste doporučili jinou?