Parní hrnec, který sám vypne, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parný hrniec prosím poraďte...
Ahoj holky,,
tak som sa dostala opať až k e-miminu ![]()
Hladám ten najlepší parný hrniec pre mňa manžela a miminko,,ale neviem sa dopátrať,,a to som volala už i roznym „odborníkom“…
Prioritou pre mňa je to aby bolo jedlo samozrejme chuntné ale tiež jednoducho pripravované!!Neviem ako presne parné hrnce fungujú, ale ten moj si predstavujem tak, že doň vložím všetko od brokolice, brambory a rybu, zapnem tlačítko START a keď to bude o nejakých 20 min hotové SAMO SA TO VYPNE!!!Existuje takýto hrniec? alebo si to musím nejak hlídať aby bola ryba už hotová a brokolica nebola rozvarená,,ryža na kašu a pod..Som uplný začiatocník, poraĎte mi nejaký kvalitný hrniec s ktorým máte dobré skúsenosti? Ja som si ako favorita na nete našla zatiaľ od Tefalu VS4003, prípadne VC3008, ale nie som si istá či majú túto funkciu START a o nic sa nestarať
Díky Vám!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám tento https://www.alza.cz/…d1571941.htm#… Když už má hotovo teplotu jen udržuje, ale teda musím říct, že ho nepoužívám a bylo to vyhození peněz. Tak dobře před koupí prolez recepty jestli vůbec by vám takto upravené jídlo chutnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejný, jako @Uju a nemůžu si ho vynachválit!
Časy na různé potraviny jsou tam už přednastavené; šoupnu tam to, co potřebuji, naklikám, zapnu a už se o nic nemusím starat. Hrnec se sám vypne a pak tuším půl hodiny ještě udržuje jídlo teplé. Pro nás ideální!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aladinka Můžeš mi prosím napsat co a jak v něm připravuješ??? Já mu nějak nepřišla na chuť. Hrnec teda super, ale nějak nejsem schopna udělat v něm žádné pořádné jídlo aby to bylo dobré. Max. připravit zeleninu (a to se přiznám, že brambor dám raději vařit než vytahovat hrnec) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uju Já v něm dělám skoro všechno. Hlavně zeleninu (tu musím víc nachutit, párou se jakoby sůl, bylinky, koření… smyje), pak taky kuřecí prsíčka, lososa, rýži, ovocné i kynuté knedlíky, brambory, pohanku, jáhly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za tip:-)áno o tomto - Morphy Phillips hrnci som vedela,,bude asi ten NAjlepší???a najdrahší zároveň???…zaujíma ma či ešte existuje nejaký iný napr.ten tefal vitacuisine čo umí variť pouze s tlačítkom štart a už sa nemusím starať..no a ked sme pri tom Morphy Phillips ako je velký? asi zabere hodne miesta v kuchyni že? dá sa nejak rozumne zložit? no a vypína sa teda sám ked je hotovo? ako to funguje? má špeciálnu misku na zeleninu, kura a pod. kam sa to dáva a podla toho vie kedy vypnuť aby to bolo hotové keď má alebo to musím nastavit ja? dííky ešte raz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aladinka děkuju ještě mu dám asi šanci ![]()
@Aromar Velikostně je cca 50×50cm výška taky kolem těch 50 mě se vejde do skříňky v kuch lince v pohodě. Co vím, tak uvařené jídlo sám nepozná, musí se to nastavit podle předvoleb, případně čas přidat nebo ubrat. Je dobré, že tam je víc ploten, takže jednu nastavím třeba na 20minut a druhou mohu nastavit jen na 10 minut, třetí třeba na 40 minut a začne se to vařit tak aby vaření zkončilo ve stejnou dobu. To je myslím ohromná výhoda tohoto hrnce u jiných (těch nad sebou) to asi nepůjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit