Kávovar cafissimo na kapsle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kavovar cafissimo na kapsle
Hezky den. Mate nekdo kavovar cafisimo na kapsle? Jak jste spokojeni s kavovarem, jak dobra vam prijde a kava z kapsli a daji se do kavovaru koupit i nejake jine kapsle nez ty primo od tchibo (konkretne treba kapsle s cokoladou)? Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano ja mam káva je výborná kapsle se daji koupit v akci i za 50 Kč 10 ks, o čokoládě nevim ale kapsle se daji „vykuchat“ a naplnit vlastní kávou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilu16 @Nina Filipi ahoj holky, já mám kávovar už dva roky a jsem spokojená. Už jsem ho tedy musela 2× odvápňovat (pípal, ale v návodu je přesně postup, co s tím).
A káva - mě chutná, zkouším různé typy. Druh se dá vybrat i podle síly, manžel je na silnější, já na jemnější, takže si podle toho kupujeme kapsle. Snad jen cena kapslí by mohla být lepší, takže si zásobičku doplňuji, když jsou kapsle v akci. A v tchibu se mi na kartu počítají body a pak mám zase slevu.
Ale jiný druh jsem do kávovaru nekupovala, takže v tomhle neporadím. A to, že není čokoláda, to mi taky trošku chybí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No me prave laka ta cena tech kapsli. Oproti nespresso. Ale do nespresso se daji sehnat i cokolady a kavove kapsle z lidlu do nej jdou. Proto se ptam, zda do toho cafissima nahodou taky nejdou nejake i jine. Treba cokolada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem nasla cokoladu do cafissima na internetu. 10 kapsli za 90kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a v tom cafissimu se da pripravit i caj? Maji v popisku psany caj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem, už nemám. Skapal těsně po záruce… Jako dobrý, obsluha jednoduchá. Nový jsme si ale už nepořizovala, protože za tu dobu se mi káva prostě přepila. Takže jsem koupila pákový, kam si můžu dát kávu, jakou chci a měnit podle libosti.
Taky ten plastový a hliníkový odpad z kapslí není nezanedbatelný…
Ceny kapslí dost vysoké a akci na ně jsem zažila snad jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tenhle kávovar znám docela dobře, měla jsem na něj kdysi dáávno hostes. Obsluha jednoduchá, ale vnitřek toho stroje je uplně na nic. Velmi nekvalitní materiál, povětšinou plast tak, aby po záruce odešel. Kapsle jiné druhy snad jen z německa. Kupte si radši kvalitnější pákovku a do něj kafe na které máte chuť. Tahle investice se vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anturie píše:
@lilu16 Kapsle nebrat, předražené!
Nevim, jako 10 kapsli za 35kc mi neprijde zle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Whiskin píše:
Já tenhle kávovar znám docela dobře, měla jsem na něj kdysi dáávno hostes. Obsluha jednoduchá, ale vnitřek toho stroje je uplně na nic. Velmi nekvalitní materiál, povětšinou plast tak, aby po záruce odešel. Kapsle jiné druhy snad jen z německa. Kupte si radši kvalitnější pákovku a do něj kafe na které máte chuť. Tahle investice se vrátí.
A my prave pakovy mame. Ja bych rada kapsle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anturie píše:
@lilu16 A je to ještě káva?Není nad čerstvě umletou.
Je. Oni to tam nějak vakuově uzavřou. Je to dobrá káva, to zas jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilu16 Ehm, kde prodávají kapsle do Caffisima za 35? to vždycky stojí kolem 80kč..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit