Sušička nesuší
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sušička nesuší
Ahoj děvčeta, třeba některá poradíte. Máme kondenzační sušičku Siemens ani ne rok. Včera první várku usušila normálně, ale od té doby, ať zvolím jakýkoli program suší cca 10 minut a pak se zbyvájí čas na displeji změní na O.01 a jakože dosuší a hotovo.
Nestalo se to některé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nemate plny zasobnik na vodu, nebo filtr na chlupy?
Delalo mi to same a oba byly plne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návod? ![]()
na konci bývá soupis poruch a jejich řešení ![]()
(a dá se lehce najít i na netu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale holky, nejsem úplně pitomá
, oboje mě napadlo.
- oba zásobníky prázdné.
- návoad mám samozřejmě prostudovaný a tato chyba tam není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nada24 nam to taky obcas dela AEG. vypni ji a pak pust program -u nas je to auffrischen tak neco podobneho
nekde nam tam obcas kondenzuje voda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nada24 nám to udělala po roce Bosch, v rámci reklamace vyměnili čerpadlo, prý odejde když se pere v tekutém prášku nebo dá aviváž. Od té doby peru jen s práškem a 3 roky klid, doufám, že to vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky, znovu jsem vyčistila důkladně filtr a vysavačem vysála i prostor, kam se filtr dává + vnitřek susičky. Odtáhla ji víc ode zdi.
No a musím zaklepsat, zdá se že sušíme - dojela celý program na 40 minut.
Snad se to dobré.
jana9020: teda děsiš mě, pereme v tekutém prášku, ale ekologickém a dělaném doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana9020 píše:
@Nada24 nám to udělala po roce Bosch, v rámci reklamace vyměnili čerpadlo, prý odejde když se pere v tekutém prášku nebo dá aviváž. Od té doby peru jen s práškem a 3 roky klid, doufám, že to vydrží.
To je strašný, za chvilku bude důvodem nefunkčnosti výrobku důvod, že jsem vložila do pračky či sušičky prádlo… ![]()
Zakladatelce neporadím, jen tyhle diskuze sleduju, ať vím, čemu se vyhnout…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit