Softshell - můžu dát do sušičky

1266
18.10.16 17:24

Softshell - můžu dát do sušičky

Zdravím, mám pár dní koupenou novou sušičku, zatím jsem tam dávala vše, ale ted má kluk ušpiněné softshellové kalhoty, a tak se ptám, můžu je dát taky sušit do sušičky? (předtím vyperu ve speciálním prášku na softshell.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
18.10.16 17:30

Není na kalhotech cedulka s pracími instrukcemi? Je tam i info zda je možno sušit v sušce či nikoliv, čtvereček s kroužkem a puntíkem uprostřed/škrtnutý čtvereček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261

@lussinka1984 ty bych tam určitě nedávala. Ale koukni na cedulku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

@lussinka1984 taky v sušičce suším prakticky všechno, ale softshellky bych tam rozhodně nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21676

Já tam dávám vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.10.16 17:39

Softshell tam tez nedavam.Muzu se zeptat, jaky spesl prasek na soft mate? Jinak pozor na svetry. Manzel mi tam strcil muj oblibeny a ted si ho obliknu tak akorat na nohy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.16 17:42

@Camelie85 my máme Sportwash… je to na softshell, na péřové bundy, na funkční sportovní prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
18.10.16 17:42

Dávám i softshell bundy i kalhoty, podle lístečku na oblečení by tam člověk nemohl dát nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.10.16 18:07

:think: Zkus to. Nebo ho zkusím pár sušení projet a dám ti vědět, co z něho zbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
18.10.16 18:09

Také mám prášek SPORT-WASH :palec: A softshelové kalhoty mám šité na zakázku, takže žádný lístek tam není. Co by se s nima mohlo stát?? Podle mě nic, když to nenechám schnout na nějakou vysokou teplotu ne?! Nevidím rozdíl mezi sušením na radiátoru a v sušičce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.16 18:10
@Tiger-lily píše: :think: Zkus to. Nebo ho zkusím pár sušení projet a dám ti vědět, co z něho zbylo :mrgreen:

ehm… nevím, jak jiní, ale já jaksi nemám odvahu zkoušet, co zbude z bundy za pár tisíc, když ji proženu sušičkou… možná stejný kus na pohled, ale ty vlastnosti, kvůli kterým si to člověk pořídí, budou v čudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.16 18:13
@lussinka1984 píše:
Také mám prášek SPORT-WASH :palec: A softshelové kalhoty mám šité na zakázku, takže žádný lístek tam není. Co by se s nima mohlo stát?? Podle mě nic, když to nenechám schnout na nějakou vysokou teplotu ne?! Nevidím rozdíl mezi sušením na radiátoru a v sušičce :think:

tak já mám třeba pro holky taky kalhoty šité na zakázku, ale lísteček s pokyny k čištění a sušení tam je… respektive pokud to někdo oficiálně prodává, tak tam ty informace musí být…
A na radiátor to taky nedávám, bundy dávám sušit na ramínko a kalhoty na sušák… radiátor je někdy dost teplý… jinak i při sušení na program na jemné prádlo je ten vzduch hodně horký… zkus si někdy zastavit sušení v půlce nebo před koncem a sáhnout na to prádlo rukou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3611
18.10.16 18:17

SuSim v sušičce na program sportovní vybavení a ok. mám s podšívkou susilo by se dlouho takhle je za hodinu hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.16 18:21
@MARKETAB81 píše:
SuSim v sušičce na program sportovní vybavení a ok. mám s podšívkou susilo by se dlouho takhle je za hodinu hotovo.

hmmm… softshellové oblečení vytažené z pračky je skoro suché, uschne brzy, zejména, když se obrátí naruby… ale asi není softshell jako softshell… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
18.10.16 19:07

Softshellové oblečení normálně do sušičky dávám, stejně jako třeba nepromokavé bundy z Tchiba… zrovna dneska jsme byli venku v dešti (asi 2 hodiny) a oblečení v pohodě :palec:
sušičku máme rok a půl, softshellové kalhoty tam suším pravidelně (v podzimní-zimní-jarní softshellové sezóně zhruba 3× týdně) a kalhoty úplně v pohodě, kluk v nich leze furt po zemi…
(šiju je sama, takže cedulku o údržbě na nich nemám :mrgreen: )

mám tam program na sportovní oblečení (na mojí sušičce se jmenuje myslím Sportswear)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí