Separace ditete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
1.10.23 12:20
@Demiska píše:
Dobrý den,
Rodila jsem v Motole taktéž dítě s vývojovou vadou, při které bylo nutné okamžitě po porodu přistoupit k operaci.
A ano syn byl po porodu převezen na dětské JIP, kde jsou pouze dva pokoje pro maminky. Ty byly téhož času zaplněné. Takže já byla na rizikovém oddělení a za synem docházela každý den. Tento čas však přes den není omezen. Dostanete k postýlce pohodlné křeslo a mimčo ( pokud je to jen trochu možné - u nás to bylo hodně krkolomné vzhledem k hadičkám, sondě a vývodu ) Vám sestřičky pomohou dát na prsa. Takto můžete být po celý den s dítětem a můžete vykonávat běžnou rutinu péče o mimčo včetně kojení. Sestry jsou zde velmi milé a příjemné.
Na této JIP je místnost vyhrazená jen právě pro docházející maminky, kde jsou skříně, lednice, WC, stůl, židle a křesla pro odpočinek.
Večery tedy musíte trávit na svém pokoji a pokud budete mít mléko, posílá se buď potrubní poštou nebo jste na daný čas vpuštěna.
Jakmile je dítě schopné přesunu na dětské oddělení, dostanete již pokoj společný.
Všichni se snažili mi být nápomocni.

Jojo, nemocnice zrekonstruovana za miliardy a maji tam DVA pokojepro maminky!!!

:poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková