Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, ráda jsem byla doma, než se to zahojí. Chytit nějakého bacila v době rekonvalescence fakt nechceš. ![]()
Byla jsem ráda, že jsem doma. Kolega staršího věku šel hned do práce.
Uvidíš, kazdej to snáší jinak. Mně doktor říkal, že někdo jde po týdnu do práce, jinej je doma měsíc. Já jsem byla v době operace na rodicaku, fungovala jsem v podstatě už po víkendu vcelku normálně, prostě jsem musela, měli jsme 3 malý děti. Ten první týden byl nejhorší, pomáhal, kdo mohl. Pak už lepší, ale k normálnímu stavu se vše vrátilo fakt až za ten cca měsíc.
A ještě doplním, že jsem měla parádní modřiny pod očima. S tím mezi lidi taky nechceš ![]()
Věřím, že jsou drsoni, kteří to dají, protože mají to štěstí, že mají minimum vedlejších efektů - jako třeba modřiny, otoky, neprůchodnost nosu několik týdnů…) a ještě větší štěstí, že v kolektivu nechytí infekci do otevřené rány…ale počítala bych raději tak dva týdny na rekonvalescenci. Tohle zrovna je hodně „nepříjemná“ operace stran těch prvních dní rekonvalescence. Ten první týden je děsný určitě, pak asi není problém práce z domu…ale s tou docházkou do práce radši nepočítej na sto procent
Ahojky krásný podvečer mám dotaz 18 jdu na operaci nosní přepážky a chtěla bych jit hned 24 do práce. Jsem blázen? Všichni říkají, že to nedám, ale pracuji v kanceláři tak si myslím, že by to problém být nemusel. Měl to taky tak někdo? Děkuji za odpověď Veronika