Série brimnes IKEA

3775
3.3.20 22:18

Série brimnes IKEA

Ahoj maminky. :mavam: chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost se sérií brimnes IKEA? Konktretne postel a skříně se třemi dveřmi.. Budeme dělat loznici a nejspíš nebude konečná (jakože na pořád :lol: ) tak nechci dávat x desítek tisíc za postel a skříň, raději investuji do matrace :nevim: a u této se mi líbí ty úložné prostory v posteli :lol: zajímá mě třeba zda postel nějak moc nevrze nebo tak :lol: zatím máme malm 160cm (budem nechávat klukům, zatím chtějí spát spolu, tak ještě poslouží :lol: ) máme ji cca 9 let a pod námi už vrže :zed: :zed: :lol: :lol:

Díky za postřehy :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.3.20 23:06

Ahoj, nám vrže, docela dost :think:. Možná chyba montáže. Ty zásuvky jsou super. Jinak celkové bytelná. Dala jsem si takové industriální úchytky, máme jí bez čela, čelo je ze starých opryskaných dveří. Anonym - to by mě tu každý poznal podle postele :lol:

• Citovat
  • Upravit
3775
4.3.20 07:12

Děkuji za odpověď :kytka: taky chci jiné úchytky, jen nevím jak je to s těma predvrtanyma dirama :nevim: :nevim: taky budem mít bez čela, časem nějaké vymyslím :lol: :lol:
Anonym chapu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
17.6.20 19:59

BRIMNES komoda

Ahoj. Máte někdo komodu s těmi čtyřmi šuplíky? Jste spokojené? Šířka je 78 a výška 120? A hloubka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
17.6.20 20:45

..

Příspěvek upraven 15.11.21 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
18.6.20 09:26