Servírka - co s vlasama?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Servírka - co s vlasama?
Ahoj holky,
řeším takovou hloupost : ) Pracuju jako servírka a mám dlouhý vlasy skoro úplně do půl zad. Jsem v práci teď hodně často a nevím, jak si je učesat. Mám je zatím stažený do culíku hozenýho na jednu stranu, nahoře vyčesaný do „bouličky“ sepnutý spínátkama. Jenže se mi vlasy pomalu lámou, nosím je takhle v culíku sepnutý na jednom místě pořád. Rozpuštěný je mít nemůže, všude by lítaly, bylo by to nehygienický i nepraktický. Nevíte, co jinýho s nima? Vysoký culík si udělat nemůžu, protože z toho mě pak bolí hlava, mám vlasy těžký. Rozpuštěný taky ne. Skřipec se mi nelíbí a opět nedrží. Do copu bych si připadala „staře“.. Nemáte nějaký nápad? Děkuju : )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vyčesat do vysokého drdolu a elastickou čelenku
můžeš tak zamotat i cop, nebo jen tak halabala
takové účesy se mi hrozně líbí.
- Citovat
- Upravit
Mně se líbí z dlouhých vlasů, rybí cop
http://loshairos.com/…ostup-video/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam taky tezke, dlouhe vlasy, ale kdyz si je zapletu zvrchu do copu a pak to zamotam do drdolu a pripevnim takovym tim dlouhym skripcem, tak to vydrzi skoro cely den a ani vlasy necitim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky, ale jsem děsný antitalent. Ten rybí cop je krásný, nebo francouzský… budu to muset zkoušet a učit se to. Dá se to v pohodě? Potřebovala bych na to tak 8 rukou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozinka24 no tak rybí cop na bok jednoduchý, dozadu složitejší, ![]()
Příspěvek upraven 28.04.14 v 12:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si kup drátěnku v H&M a učeš si drdol. Chce to jen parkrát zkusit doma a máš krásný upravený vlasy celej den. Mě už to zabere asi dvě minuty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sai hele a jak ta dátěnka vypadá, a dá se koupit i v rossmanovi či v drogerii?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já tomu říkám drátěnka, vypadá to jak drátěnka na nádobí:-) v drogérce jsem nekoukala, každopádně ségra včera říkala, že je mají v Kik:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach tato je na dlouhý vlasy a velkej drdol. Mám i menší, ale ta s mýma vlasama do půli zad vypadá divně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit