Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Posílala jsem tuším někam do Liberce do autorizovaného servisu. Byl do týdne opravený zpátky.
Tady určitě najdeš jak to opravit nebo servisní místa
![]()
Taky máme Jané
http://www.janecz.cz/…-nozni-brzdy
http://www.janecz.cz/…ni-informace
Krásný dobrý večer, mohl by mi někdo poradit, kde mohu nechat opravit kočárek City twin Firstwheel v ostravě nejlépe? nemohu najít pořádny servis kde by mi opravili zlomené přední kolo. děkuji za případné rady
Nevíte kde opravit rukojeť u Maxi Cosi a Quinny? Šílím z toho, jak jsou ty gumy rozjeté od sebe (foto)
Nechával jste si to někdo opravit? Kolik to stálo?
Ja bych se obratila na prodejce, vetsinou zajistuji i tenhle pozarucni servis.
@ncc1701 píše:
Ja bych se obratila na prodejce, vetsinou zajistuji i tenhle pozarucni servis.
Já ho koupila už po jednom dítěti. Kdyby byl novej, jsem tak jako na koni ![]()
@Tereza1986 záleží odkud jsi. maxi cosi a QUinny má servis u mělníka, společnost libfin, Lužec nad Vltavou.
já pěnovku u Quinny speedi vždycky ručně posunula zpátky k tomu prostředku..
@Nataša Zkusím jim tam napsat, jsem z Prahy, takže to je kousek. Ručně? To nejde, ani se to nehne
![]()
@Tereza1986 píše:
@Nataša Zkusím jim tam napsat, jsem z Prahy, takže to je kousek. Ručně? To nejde, ani se to nehne![]()
Urcite jim napis, je to kousek od prahy po d8,..nevim co ti nabidnou, jestli ne rovnou novou rukojet ![]()
Ahoj, ja jsem objevila babyplace.cz, jsou v Ostrave-Hrabuvce a kdyz jim napisete mail, pridate foto problemu, tak Vam poslou i odhad ceny opravy. Navic oprava je velmi rychla
Ja nechala opravovat Jane, ale delaji i jine znacky. Tak muzete odzkouset. ![]()
Ahojky holky mám dotaz nevíte někdo o opravně kočárků v okolí Přerova nebo Olomouce???Potřebovala bych opravit potah od boudičky u sporťáku a nechci do toho zasahovat sama ať to ještě víc nepokazím
trhá se mi tam látka
Ahoj holky,prosím poraťe mi kde v Ostravě dát opravit kočárek Jané. Neustále mi padá nožní brzda a protože tam jsou nýty,nedá se to přitáhnout.