Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vložky už si nepamatuji, ale rozhodně bych 15 dní po zákroku nikam neletěla. Já byla několik dní po zákroku u známých na návštěvě a manžel mě z tama rovnou vezl do nemocnice s totálními křečemi a bolestí břicha. Šla jsem do 4 dnů na revizi.
Po mini dostaneš vložku a s tou půjdeš domů. Nic dramatického. Matně si vzpomínám, že krvácení ustalo vcelku brzy, nebylo to jak v šestinedělí. Letět, proč ne? Ovšem měla by jsi spíš dodržovat hygienu, jako v šestinedělí. To po dvou dětech snad víš, co to obnáší. Každopádně nen problém to prokonzultovat přímo s lékařem po zákroku, není důvod se ptát tady laiků…
Měla revizi po ZT už to byla interrupce, ne mini. Po zákroku jsem téměř nekrvacela, nic me nebolelo kromě duše a kdybych mohla odjet a změnit aspoň na chvíli prostředí, skákala bych radostí.
@berry4 s lékařem to samozřejmě konzultovat budu..ale i tak budu mít pochybnosti.. tak mě zajímalo jestli by jste jeli.. prostě mě zajímá víc názoru i kdyby doktor řekl že letět můžete ![]()
Hezký večer, čeká mě miniinterupce a ráda bych věděla jak je to se „šestinedělím“ po ní..
v den a další dny po zákroku budu pravděpodobně krvácet a měla bych mít sebou vložky? Mám papír co mám mít sebou, ale toto tam nepíší.

Vůbec nevím co mě čeká, mám dvě děti ale jestli si dobře myslím - tak to nebude to klasické šestinedělí co je po porodu, ne?
Jen že klasická menstruace se má dostavit v rozmezích 4-6ti týdnů.
Taky mě zajímá jestli by jste letěli do ciziny 15 dní po zákroku? Pokud byste byli samozřejmě bez potíží..
Děkuji za rady..