Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak pokud by bydlíš někde, kde pitná voda není
ale ne, nesetkala. Bydlím v civilizaci.
Myslím norma
Lni vodu pro děti teba když vypiji hodně chytroline
@Anonymní píše:
Myslím norma
nauč se psát česky, a pak se běž léčit, hrabe ti
@Anonymní píše:
Myslím norma
Co to plácáš? A anonym proč?
@admin
@Anonymní píše:
Myslím norma
Kdyby ses naučila normálně psát a položit smysluplný dotaz, možná by jsi na něj i dostala správná odpověď ![]()
Páteční zábava ke kafíčku koukám
jen si ho nesmím udělat z norma lní vody teba
bych byla zbytečně otrávená
@Amalthea píše:
Páteční zábava ke kafíčku koukámjen si ho nesmím udělat z norma lní vody teba
bych byla zbytečně otrávená
@Anonymní píše:
Myslím norma
Jasně že jo. Takhle snadno se dá otrávit i když se příliš nadejcháš čerstvýho vzduchu. Ono se to nezdá, ale je to zrádný.
Jasne @Kolicek95, ale ne o otrave, teda pokud neni voda z zumpy, maximalne strzeny ledviny se daj uhnat, to je i to muceni, nakej trychtyr.
Četla jsem o smrtelné dávce cca 6 litrů pro člověka o váze 75 kg. Nicméně zakladatelka se ptá, zda se s tím někdo setkal, já teda ne.
@Tarjei píše:
Jasne @Kolicek95, ale ne o otrave, teda pokud neni voda z zumpy, maximalne strzeny ledviny se daj uhnat, to je i to muceni, nakej trychtyr.
Ne, úplně normální vodou z vodovodu. Nemusí být z žumpy. Prostě se jí vypije moc, způsobí to rozvrat a otok mozku.
Byl kdysi kdesi případ, kdy se žena přiotrávila léky a lékař jí po telefonu poradil, ať vypije hodně vody. Ta to vzala zodpovědně a mozek ten průplach nepřežil.
U dětí mi to přijde krajně nepravděpodobné.
Dobrý den jen že zvědavosti setkali jste se u někoho ze se otravil vodou třeba u dětí?