Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Proč anonym, když vystavíš fotku svého dítěte, kterého může kdekdo poznat ![]()
Jinak vypadá úplně normálně.
Ježíš užívej si miminka a neřeš blbosti… Vypadá úplně normálně…
Kolik váží? Z fotky mi přijde normální, nožky, ručky buclaté ![]()
Klid, vypadá úplně normálně, hubená určitě není ![]()
To bys chtěla, aby měla pneumatiky jak Michelin? ![]()
Kdyby bylo něco v nepořádku, doktorka by tě na to určitě upozornila.
Užívej si miminko ![]()
Příspěvek upraven 24.02.22 v 06:11
@mojara má 4680 p váha byla 2999 a klesla na 2750 a jsou nám dva měsíce a týden :/ jen mě to překvapuje to bříško jelikož jiné děti na um krásně přibírají :/ a ještě do toho se nám nevykaka sama
@Anonymní píše:
@mojara má 4680 p váha byla 2999 a klesla na 2750 a jsou nám dva měsíce a týden :/ jen mě to překvapuje to bříško jelikož jiné děti na um krásně přibírají :/ a ještě do toho se nám nevykaka sama
Vždyť přibrala cca 1,5 kg, to se mi zdá dost
S tím vyprazdňováním bohužel neporadím, v okolí žádné miminko takový problém nemělo.
@Anonymní píše:
Vždyť přibírá, co bys chtěla?
Dite se nemusi vykrmovat a byt, co nejtucnejsi
. Vypada normalne. Hodne deti ma problemy v tomto veku s vyprazdnovanim. Ve vetsine pripadu se to samo srovna. Zase lepsi diteti pomoci, nez ho nechat trapit.
Je úplně normální, co plašíš? To, že ženský v okolí mají malé Michelinky ještě neznamená, že s tvým dítětem něco je
Jestli za 2 měsíce přibrala 1,7 kila nad porodní váhu, tak je to rozhodně naprosto v pořádku.
@Anonymní píše:
a kolik těch diskusí ještě zadáš? když by byl problém, tak ti asi doktorka ekne
@Anonymní píše:
Ahoj jsme na um a mě se ta naše vůbec nezdápřijde mi že jiné mimča na um jsou víc tučný a že ta naše princezna je strašně hubená
názor? Máme 2 měsíce a týden
To je první dítě že
přibírá krásně. Někde jsem jednou četla že se přibírá 180-200g za týden. Neplaš a užívej si miminka, protože rostou fakt rychle ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj jsme na um a mě se ta naše vůbec nezdápřijde mi že jiné mimča na um jsou víc tučný a že ta naše princezna je strašně hubená
Je akorát.
Ahoj jsme na um a mě se ta naše vůbec nezdá
přijde mi že jiné mimča na um jsou víc tučný a že ta naše princezna je strašně hubená