Není moc hubená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
24.2.22 08:00

Matky, přestaňte s tím mateřským plurálem…🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
24.2.22 08:02
@stinga píše:
a kolik těch diskusí ještě zadáš? když by byl problém, tak ti asi doktorka ekne

Asi tak, kazdej den jen nova diskuze. V jedny napiseme, ze pribira dobre a zalozis druhou a zas mas strach ze je moc hubena. Hubena neni, je normalni, naopak jsou hubenejsi deti. A pribira ti hodne, nevim kolik by sis prala, aby pribirala. To ze je na UM neznamena, ze bude dite vypraseny. Tak se uklidni. Jo a jeste navic, ty ses na UM taky?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
24.2.22 08:12

Normální dítě, naše jsou hubenější, jsou dlouhé a hubené a nikdo to neřeší. Holt kazde dítě nemá faldy. Záleží jak přibírá a tvoje dítě má váhový přírůstek dobrý, tak nehysterci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
24.2.22 08:51
@Anonymní píše:
@mojara má 4680 p váha byla 2999 a klesla na 2750 a jsou nám dva měsíce a týden :/ jen mě to překvapuje to bříško jelikož jiné děti na um krásně přibírají :/ a ještě do toho se nám nevykaka sama

takže za dva měsíce a týden přibrala 1,68kg… co má z bříškem? kolik by měla dle tebe přibírat? Prosím tě nestuduj ji a užívej si miminko. A neřeš kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
24.2.22 09:01
@Anonymní píše:
@mojara má 4680 p váha byla 2999 a klesla na 2750 a jsou nám dva měsíce a týden :/ jen mě to překvapuje to bříško jelikož jiné děti na um krásně přibírají :/ a ještě do toho se nám nevykaka sama

Vypadá úplně normálně, ty fotky smaž. Jo, a není VÁM ale jemu. Tohle vyjadřování je strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
24.2.22 09:28
@stinga píše:
a kolik těch diskusí ještě zadáš? když by byl problém, tak ti asi doktorka ekne

Tady už to možná bude na odbornou pomoc, protože takhle sledovat dítě a být ze všeho podle ní vyplašená, protože je prvorodička, snad ani není možný. :nevim:
Kručení v břichu, fotky stolice, teď 3 diskuze ohledně váhy a jako by toho nebylo málo, tak do toho ten mateřský plurál :mrgreen:
Jo a vím to, protože jsem se včera dívala právě na všechny její založené diskuze, tak mi to utkvělo v paměti.

Zakladatelko, jestli ti názor lékaře a ani spousty lidí na internetu nestačí k tomu, že máš naprosto v pohodě zdravé dítě, tak už opravdu výhledem odbornou pomoc a dělej s tím něco… protože takhle moc sledovat dítě a ještě si nechtít připustit, té je to v pohodě, není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.2.22 09:41

**Vymaž ty fotky****** je normálně buclatá. Neviděla jsi hubené miminko… takhle opravdu nevypadá.

• Citovat
  • Upravit
42552
24.2.22 09:45

Zakladatelko, smázni ty fotky, proboha.
Jinak máš krásné, vlasaté děťátko, buď šťastná a hrdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
24.2.22 10:46

Jste na um a jsou vám 2mesice a týden…Já opravdu nechápu že takto mluví plno lidí…je to otřes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.2.22 10:53

@Annabela11 @Russet Holky, je to příšerný, ale je to vizitka té ženy, ne vaše ;) Tak se tak nepobuřujte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.22 14:10
@Paní.Norrisová píše:
Tady už to možná bude na odbornou pomoc, protože takhle sledovat dítě a být ze všeho podle ní vyplašená, protože je prvorodička, snad ani není možný. :nevim:
Kručení v břichu, fotky stolice, teď 3 diskuze ohledně váhy a jako by toho nebylo málo, tak do toho ten mateřský plurál :mrgreen:
Jo a vím to, protože jsem se včera dívala právě na všechny její založené diskuze, tak mi to utkvělo v paměti.Zakladatelko, jestli ti názor lékaře a ani spousty lidí na internetu nestačí k tomu, že máš naprosto v pohodě zdravé dítě, tak už opravdu výhledem odbornou pomoc a dělej s tím něco… protože takhle moc sledovat dítě a ještě si nechtít připustit, té je to v pohodě, není normální.

A zas vy -_- bojím se protože v prvním týdnu života nás doktorka zanedbala a bohužel moje holčička byla bezbranná na kapackach a kdybych poslouchala Dr a neřešila bych to tak mi v nemocnici říkali že by to skončilo zle že jsem přišla v čas ;)

• Citovat
  • Upravit
53190
24.2.22 14:17
@Anonymní píše:
A zas vy -_- bojím se protože v prvním týdnu života nás doktorka zanedbala a bohužel moje holčička byla bezbranná na kapackach a kdybych poslouchala Dr a neřešila bych to tak mi v nemocnici říkali že by to skončilo zle že jsem přišla v čas ;)

Můj prvorozený syn skončil na kapačkách 5. den života a fakt jsem neřešila každé jeho prdnutí, skutečně to patologicky hrotíš. Pokud nevěříš své doktorce, tak si najdi jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
24.2.22 15:02
@unuděná píše:
Můj prvorozený syn skončil na kapačkách 5. den života a fakt jsem neřešila každé jeho prdnutí, skutečně to patologicky hrotíš. Pokud nevěříš své doktorce, tak si najdi jinou.

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.2.22 17:39
@unuděná píše:
@Annabela11 @Russet Holky, je to příšerný, ale je to vizitka té ženy, ne vaše ;) Tak se tak nepobuřujte :mavam:

Jen jsem jemně podotkla. Umím být i hubatější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.2.22 06:49
@Russet píše:
Jen jsem jemně podotkla. Umím být i hubatější.

Já vím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky