Šetřič vody, perlátor

487
19.12.14 09:21

šetřič vody,perlátor

Ahoj, vzhledem k tomu, že zápasíme s celkem dost velkou spotřebou vody, chtěla bch vyzkoušet šetřící perlátor na baterie.

Musím říct, že jsem z toho celkem jelen, na netu jsem našla několik druhů od cca 80 Kč do poměrně astronomických částek :think:.

1.) Máte je někdo doma a skutečně „fungují“ tj. je to na spotřebě aspoň trochu znát?

2.) Poradí někdo nějaký osvědčený, který pořídit? (cenový strop přibližně 250 Kč /kus)

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.12.14 12:56

Nevíš, jak stáhnout vodu? kup si do wc spořič-nevím, jak se to jmenuje, ale v nádržce ta umělá hmota-máme starý wc a za pomocí tohoto splachujeme 3 l vody.pod umyvadlem máš kohoutky, přívod vody-zatáhni je o polovinu, snížíš tak průtok vody, lze tak moooc šetřit. Kup si koncovku na sprchu, kde lze nastavit různé proudy vody-sprchuji se tím, který umožnuje prutok vody minimální-nemám problém se osprchovat ve 20 l.ten perlátor vodu o vzduch obohacuje, proud vypadá mohutněji. výsledek? je nás 5 spotřeba vody studená 40k. teplá 20k.

• Citovat
  • Upravit
43040
19.12.14 14:19

Já jsem mela takový plastový udelátko cca za 50 - to uz je let, rozhodne to bylo to uplne nejlevnejsi. A fungovalo to skvele. budto byl perlovany proud, nebo se to povytahlo a tim se preplo na sprchu - ktera drzela i pri slabem proudu. Navic strikala do stran a cele to jeste melo klooub, tak se tim perfektve vyplachovalky velke hrnce a plechy.

co bych za to ted dala, mame designovou baterii s vytahovaci sprchou a je to uplne nahouby. syprcha strika vodorovne paprsky a vyzaduje fakt silny proud, jinak se prepne na proud. Hadice se vytahuje blbe a nezajizdi zpet. Hlavne, ze to hezky vypada :zed: akorat ze je to takovy ten design, ze se polovicka navstev pta, jestli upadlo madlo, nebo to ma tak normalne vypadat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat