Slevový kupón Mall
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Slevový kupon Mall
Ahoj,
blíží se vánoce, takže každá slevička dobrá ![]()
Nemáte náhodou někdo slevový kupon do Mall.cz? 100,– při nákupu nad 1000,–?
Moc díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mall jsou podvodníci a šmejdi!!! Tuhle jsem se tam tak rozčílila. Inzerujou tlakoměr Omron tak nějak, hlásaj UŠETŘÍTE 55%, původní cena 2.800,–, nyní 1.300,– No tak nejsem blbá, zadam na zboží a hledam. Všude stojí ten tlakoměr okolo 1300,–, všude!!! Akorát na Mall.cz si klidně napíšou 55% slevičku
Už tam v životě nic nekoupim!!! To samý s plenama, ušetříte dvěstě.
Já krááááva jim na to hupsla, a když jsem si to po zaplacení přepočetla, tak mi vyšla jedna plena á 5 Kč.
Mall ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza to dělají všichni, i obchodníci v obchodech. Jen lidi pořád věří, že když je napsáno sleva, je to supervýhodné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babišovka Hele mě o tom něco povídej, dělala jsem skenning v jednom obchoďáku, prostě záleží co si napíšeš do PC, to Ti vyjede na plakátu a sleva jak fík byla na světě, i když žádná nebyla jo. Ale i tak jsem se stejně rozčílila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý podvodníci
. No, chce to použít internetové porovnávače, Mall mi obvykle končí na chvostu skoro ve všem - jsou drazí ![]()
- Citovat
- Upravit
@Babišovka no to mi vždycky řikaly kolegyně.
(škrtačka - přeškrtnutá,,původní cena", PC ti to vypočítá na procenta a sleva je na světě).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@Babišovka no to mi vždycky řikaly kolegyně.(škrtačka - přeškrtnutá,,původní cena", PC ti to vypočítá na procenta a sleva je na světě).
už to chááápu
jj je to husté
lidi jsou sleponi
- Citovat
- Upravit
A jak ja se minule nas… V patek poledne jsem si na mall vybrala fen za 700,– tak ze si ho vecer objednam. A ejhle, vecer stal 900, podle nich nadale v akci. O vikendu stal porad 900 a v pondeli v poledne zase 700. Takze i pozor na to, kdy clovek objednava. A porovnavat a porovnavat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit