Slevový kupón Mall
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já se jich teda musím zastat, objednala jsem granule pro kočky a fakt na mall byly nejlevnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza tak já tam kupuju Nutrilon a opravdu tam 3 stovky na těch šesti krabicích ušetřím. To je skoro jedna krabice zadarmo. Pak jsem tam kupovala holkám lampičku Philips, co stojí normálně 3 tis a měli ji za osm stovek. Pak když nebyla v akci, tak ji tam taky měli za trojku ![]()
Oblečení taky. Mám ráda S. Oliver a v obchodě tričko za 2 stovky fakt nekoupím.
Takže oni to zas takoví podvodníci nejsou. Jen to chce u toho přemýšlet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se zastanu Mall.cz, Nutrilon jsem tam koupila výhodně už 2×, a i pár jiných věcí, od toho je třeba Heuréka, abych porovnala ceny, spočítala, jestli se mi to vyplatí, když zas započítám, že dopravu neplatím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereza12345 no a já hledala Fisher Price zpívající váleček, o kterém jsem se dozvěděla zde z emimina, jak tu běžela reklama, vyjelo mi Mall.cz 299,– (normálka stojí okolo 500,–), tak na to kouknu řikam si dobrý, večer to objednam. Večer sednu a: tento výrobek se již neprodává. Večer přijela mamina z nákupů a měla ho. A představte si, že za 299,–
z Pompa. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama to jo doprava zdarma je dobrá, ale tak zas nad tisíc korun že. Někdo za ten litr ani nenakoupí, oni moc dobře ví, proč dávat dopravu zdarma. Ošulí to jinde.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
Mall jsou podvodníci a šmejdi!!! Tuhle jsem se tam tak rozčílila. Inzerujou tlakoměr Omron tak nějak, hlásaj UŠETŘÍTE 55%, původní cena 2.800,–, nyní 1.300,– No tak nejsem blbá, zadam na zboží a hledam. Všude stojí ten tlakoměr okolo 1300,–, všude!!! Akorát na Mall.cz si klidně napíšou 55% slevičku![]()
Už tam v životě nic nekoupim!!! To samý s plenama, ušetříte dvěstě.
Já krááááva jim na to hupsla, a když jsem si to po zaplacení přepočetla, tak mi vyšla jedna plena á 5 Kč.
![]()
Mall ne.
to nic, já si tam koupila tablet, do práce, na firmu. Přišel rozbalený, s porušenou pečetí a nešel zapnout, vůbec, vrátit to prý nejde, protože je to na firmu, takže reklamovat a to sama hezky s výrobcem, servis volání 840…barevná linka, protvolala jsem pětikilo, po měsíci přišel opraven, že prý celá vadná základová deska a nešel dobíjet, takže za dva dny znovu 500 volat servis, znovu do servisu, po měsíci vyjádření, že je to neopravitelné, poslali dopbropis, mall 3 týdny ticho, pak napsali, že dopropis akceptují a vrací peníze. Nic, nic nic, za měsíc volám, už vzteklá, že prý je převedli, no na účtu nejsou, takže reklamování převodu, po 14 dnech chyba na jejich straně, prý zadali chybné číslo účtu a platba se jim vrátila. Posílají prý znovu, došly za tři týdny. Strašný strašný strašný.
Velké slevy na hračky, říkám si ty jo, ze 1700,– na 900,– to je dobrý, jdu do Dráčiku, ta hračkárna sama o sobě je drahá jak prase a světe div se, ta hračka tam bez akce a slevy za 899,– no prostě děs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 no že jo!!! To jsou šmejdi.
Nutrilon je asi jediná věc, na kterej se tam ušetří. A jak se znam, tak už by mi bylo divný, proč je to tak levný.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak o tomhle mi chvilku mluvte ![]()
Už je to teda pár let co jsem na to přišla a už mám docela vymakaný systém… prostě všechno kontroluju na netu a porovnávám ceny. Když na něco narazím přímo v obchodě mááálokdy to hned vezmu. To mě musí třeba jen vyloženě tlačit čas, pokud jde třeba o dárek. Ale většinou si napíšu o co se jedná a buď objednám na internetu nebo najdu ještě levnější alternativu.
Do obchodů chodím víceméně jen sbírat inspiraci a kupuji jen jídlo… a teda oblečení no… to jo… ![]()
Ze začátku jsem bývala docela v šoku jak to mají napálené a jak jsou ty akce a slevy neuvěřitelně lživé. Taky jsem byla na obchodníky naštvaná, připadalo mi, že ze mě dělají vola a někde za rohem se mi musí smát (když to koupím)
Úplně jsem je viděla v tom kanclu jak to na poradě vymýšlejí a špekulují… Jooo, napálíme to a dáme jakože slevičku. Pořádný procento, lidi jsou blbý, uviděj červenou cedulku a máme je.
Hrozně mě to štvalo…
Teď už mám navrch já…
A občas se ani nestydím to velkým obchodníkům hrdě oznámit… když na ty jejich slevy přijde řeč tak je rychle vyvedu z omylu, že já mezi ty blbce nepatřim.
To jsou pak výrazy…
některé prodavačky se jen usmějí a souhlasně pokývnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza vyzvedávám na výdejním místě, tak je doprava zdarma při jakékoli částce. Jasně, že leccos koupíš v krámu za stejnou, nebo i nižší cenu, než na internetu, ale to neplatí jen pro Mall, prostě když něco chci (dražšího), musím udělat malý průzkum. A nebo jsem líná chodit po krámech, tak pak je internet neocenitelný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@terinka4444 no že jo!!! To jsou šmejdi.Nutrilon je asi jediná věc, na kterej se tam ušetří. A jak se znam, tak už by mi bylo divný, proč je to tak levný.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samamama píše:
@Pincenza vyzvedávám na výdejním místě, tak je doprava zdarma při jakékoli částce. Jasně, že leccos koupíš v krámu za stejnou, nebo i nižší cenu, než na internetu, ale to neplatí jen pro Mall, prostě když něco chci (dražšího), musím udělat malý průzkum. A nebo jsem líná chodit po krámech, tak pak je internet neocenitelný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, to nic ale, předloni Tesco, koukala jsem tam v září na kufřík s modelínou, byla normálka v regálu za 399,–propočítala jsem to, proto mi utkvěla ta cena, že vyjde levněji koupit to po krlímkách. Pak přišel vánoční katalog a kufřík s modelínou, původní cena 999 sleva 50% na 499,– byl dán uprostřed uličky a lidi to za ty prachy brali jak diví ![]()
No byl začátek listopadu, stojím tam před regálem a zkoumám panenky, jaká by blla dobrá, v tom přijdou mladí zaměstnanci, v rukou štos cedulek a za plného provozu přes den začnou měnit cedulky na regálu. Jako zvedali ty hračky všechny, ale o kolik
tu panenku, co jsem na ni koukala za 1200 a přemýšlela jestli není drahá zvedli na 1500 přecenili celý ten regál, no já tam dlouho stála, koukala, pak jsem to nevydržela a ptala se, co to je, a oni, že prý už je to dražší várka, že před vánoci výrobci zdražují. Keci v kleci, kdyby to alespoň dělali v noci. No a po vánocích byla panenka ve výprodeji za 1200 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza jo, to je zrádný, z domova se tak pěkně kliká
. Ale teda snažím se na to jít s rozumem, být stejně vychytralá jako @Cmochy, v krámu zboží okouknout, doma projet na netu, podle toho se rozhodnout, kde to koupím. Něco zas raději koupím v krámu, pokud je cena jen nepatrně vyšší, protože mám pocit, že v kamenném krámu bude snazší ev. reklamace. Takže to řeším kus od kusu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 měla jsi jí čapnout a běžet k pokladně, kdyby najela za 1500,– stačilo by říct, že tam byla jiná regálovka a oni by ti na infu vyplatili rozdíl, ale musela by tam ta regálovka bejt no.
Což pochybuji, že by nestihli vyměnit, když už to tam jelo.
Ale pro příště na tohle máte normálně nárok, to že maj na krámu blbou regálovku není Váš problém, ale jejich.
Takže na info a vyplatí rozdíl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@terinka4444 měla jsi jí čapnout a běžet k pokladně, kdyby najela za 1500,– stačilo by říct, že tam byla jiná regálovka a oni by ti na infu vyplatili rozdíl, ale musela by tam ta regálovka bejt no.Což pochybuji, že by nestihli vyměnit, když už to tam jelo.
Ale pro příště na tohle máte normálně nárok, to že maj na krámu blbou regálovku není Váš problém, ale jejich.
Takže na info a vyplatí rozdíl.
konkrétně tesco mělo špatně mouku na regálu o 7 korun, tak jsem šla na info, že chci za balík vypaltit peníze a nevyplatili, vzali si balík a vrátili mi peníze, levněji mi to neprodali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit