Slevový kupón Mall
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@terinka4444 tak konkrétně Kaufík to dělá. :pankac Já na tom infu dělala holky, očistec!!! Tak mi třeba pani přinesla rozjezenej salát z pultu, že v něm našla kousek plastu (byl tam, přinesla ho), no vrátila jsem jí peníze.
Mam dokonce dojem, že si nechala i ten salát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza píše:
@terinka4444 měla jsi jí čapnout a běžet k pokladně, kdyby najela za 1500,– stačilo by říct, že tam byla jiná regálovka a oni by ti na infu vyplatili rozdíl, ale musela by tam ta regálovka bejt no.Což pochybuji, že by nestihli vyměnit, když už to tam jelo.
Ale pro příště na tohle máte normálně nárok, to že maj na krámu blbou regálovku není Váš problém, ale jejich.
Takže na info a vyplatí rozdíl.
Já takhle přišla k čoklovi od Fisher Price za 200 korun ![]()
- Citovat
- Upravit
@Lambdada píše:
Já takhle přišla k čoklovi od Fisher Price za 200 korun
Bylo to v Tescu a nedomáhala jsem se toho, jen jsem se zeptala, pokladní mne poslala na informace, kde mi bez řečí peníze „navíc“ vrátili.
- Citovat
- Upravit
@Pincenza tak tys v tom dělala a pak naletíš? A ještě v tak velké nákupní galerii
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pincenza Ale to je v poradku, ta sleva je oproti katalogove cene. Mall urcite neni nejlevnejsi z internetovych obchodu, ale ma zase jine vyhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky taky bych potřebovala 2 kuponky na slevu na MALL máte nkěterá? prosím prosím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Syringa píše:
@ttkk
Mám dva, jeden daruji, písní SZ.
poslala jsem ti sz, pokud mas kuponjeste volny..dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeden kód na slevu můžu nabídnout. Napište si SZ.
K telefonování na 810 625 529 mám zjištěný alias 234 703 201 jenž na rozdíl od barevné linky umožní využít volné minuty případně neomezené volání.
EDIT: tak kód na slevu už je pryč, bylo to rychlé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, to se ta diskuze pěkně rozjela
Bohužel ale já stále na kupon čekám
Nemáte ještě někdo nějaký volný do Mallu?
Edit: tak už ho mám taky, moc děkuju Syringo ![]()
Příspěvek upraven 22.11.14 v 18:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme dneska našli vhodný dárek pro naši slečnu a budeme kupovat na mall.cz. Máte prosím někdo volný kupón?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit