Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já osobně bych v červnu nejela.My byli v Itálii předloni v červenci a snad jsme se ani nekoupali jak to bylo studené. Chytli jsme zrovna špatný týden na počasí. Takže jsme se koupali jen v bazénu ![]()
@Hello Kitty75 : my pojedeme asi taky od 30.8. a máme vybrané Caorle ![]()
@krtek7489
My loni byli v Eraclea Mare, což je hned vedle Caorle…s mimčem to bude pohoda, my tam byli se 14-ti měsíční.
@myskalucka
Prý je to letos hodně populární termín
. My máme zařízené ubytko v Cavallino, což je kousek od Lido de Jesolo, tak jsem na to zvědavá. Loni jsme byli v Eraclea Mare, což je kousek od Caorle a v Caorle na výletě, je to hezké městečko na procházky ![]()
My byli s 5timěsíční v Lido di Jesolo. V Caorle jsme se byli podívat na výletě.
@Hello Kitty75 : My byli před 2 rokama v Duna Verde ( to je cca 5 km za Caorle ) a byli jsme na výletě v Benátkách
. Byli jsme tam s 13měsíční a v pohodě. No a letos bude mít malý necelých 9 měsíců, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme
.
@maraida píše:
My byli s 5timěsíční v Lido di Jesolo. V Caorle jsme se byli podívat na výletě.
A jak se vám tam líbilo? Líbí se mi tam jeden hotel, tak bych to viděla taky na Lido di Jesolo.
@Carrie01 líbilo,až na to moře teda.Ale to bohužel neovlivníš. Studené moře můžeš chytnout i jinde…
My jsme byli na hotelu na konci té hlavní nákupní třídy, tak to bylo bezva. Vlastně v centru dění a přitom v klidu.Hned přes ulici bylo i dětské hřiště, pískoviště, houpačky…Blízko i do Benátek, takže jsme s malou taky absolvovali.Jsou krásné.
@maraida píše:
@Carrie01 líbilo,až na to moře teda.Ale to bohužel neovlivníš. Studené moře můžeš chytnout i jinde…
My jsme byli na hotelu na konci té hlavní nákupní třídy, tak to bylo bezva. Vlastně v centru dění a přitom v klidu.Hned přes ulici bylo i dětské hřiště, pískoviště, houpačky…Blízko i do Benátek, takže jsme s malou taky absolvovali.Jsou krásné.
Ještě se o tom doma musíme pobavit, chtěli jsme jet, páč nevím jestli by jsme to dali příští rok s dvouma:) Našla jsem si hotel Miami, vypadá celkem dobře, jak se jmenoval váš?
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jestli nebyl někdo ubytovaný v kempu Sant Angelo Village a nebo Camping Village Mediterraneo v mobilhome. V jedné recenzi jsem četla, že byli moc spokojení, ale sonduji dál. Zvažujeme, že by jsme jeli na přelomu června a července, ale nevím jaká bývá teplota moře a jak to bývá s ubytkem v kempu a jaké je tam vyžití pro děti…viděla jsem, že jsou tam bazény a děts. hřiště a taky jsem četla jsem, že je tam v této době moc komárů. Nikdy jsme s dětmi nebyli v Itálii..jezdili jsme do Chorvatska. Díííky za postřehy a zkušenosti.
Na to Sant Angelo - určitě to bude dobré, protože jsou zájezdy od cestovek vyprodané během chviličky (nevím od koho byste to měli vy, jestli přímo od nich přes nějaký booking). Četla jsem samé pozitivní recenze.