Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky chtěla bych se zeptat, jestli tu máte zkušenosti s teplotou vody na severu Itálie koncem června. Chtěli bysme jet s dvouletým dítkem, do Itálie vlastně poprvé a nevím, jestli tam ještě není studená voda?
My odjíždíme 19.6. - co jsem zjišťovala, mělo být to být na koupání dobré, letos byla mírná zima všude.
@Carrie01 Já bych se takhle brzy bála, moře bude ještě studené. My odjíždíme 12.7. a také mám obavy jestli už bude vyhřáté. My jezdili vždycky až v druhé půlce srpna a super.
My tam byli vloni v půlce července a moře už bylo teplé…v červnu bych se bála, ale zase byla mírná zima, tak by to mohlo být teplejší než předchozí roky…
Lepší je jet v září, už není takove vedro a more je vyhrate
. My jezdime první týden v září.
Ahoj,
my tam byli jednou poslední týden v červnu a moře mělo asi 21,22C, co tam psali. Byla to ledárna. Jako dalo se to, ale tak na pár minut, vyběhnout, prohřát se dlouho a zase na chvilku. Syn tam většinou byl tak dvakrát a stačilo. Ale letos je teleji, ale kdo ví, jak bude v květnu, červnu.
@Hello Kitty75 takže v půlce července dobrý? To jsi mě potěšila
,my jsme zvyklý na ten srpen, ale letos to nějak nešlo skloubit, tak jedeme v druhé půlce července. Ale toho června bych se bála. My byli před dvěma lety v červnu v Tunisku a dokonce i tam bylo moře studené ![]()
Holky to mě netěšíte
čekáme druhé mimi a nechtěla jsem tam jet, až bude hlava na hlavě v sezoně a v září už budu pomalu doma hnízdit. Proto ten červen…Jeli bysme i víc na jih, ale budeme rádi, když prcek zvládne aspoň tam. No to bude dilema…
@Carrie01 píše:
Holky to mě netěšítečekáme druhé mimi a nechtěla jsem tam jet, až bude hlava na hlavě v sezoně a v září už budu pomalu doma hnízdit. Proto ten červen…Jeli bysme i víc na jih, ale budeme rádi, když prcek zvládne aspoň tam. No to bude dilema…
My byli v 7.měs. v Madarsku v termálech.
Jo a pozor na zdravotní pojištění, oni nepojištují těhotné jen tak. Většina pojišťoven do 5-6.měs., jediná do 7.měs.
@krtek7489
To jsem ráda, že jsem tě potěšila. A kam jedete? My letos do Cavallina, tak jsem na to zvědavá…
My jedeme letos koncem května do Turecka, tak doufám, že díky teplé zimě už moře bude teplé
.
@Osmanka píše:
My byli v 7.měs. v Madarsku v termálech.Jo a pozor na zdravotní pojištění, oni nepojištují těhotné jen tak. Většina pojišťoven do 5-6.měs., jediná do 7.měs.
Fíha, tak to jsem vůbec netušila
Díky za připomínku
@Hello Kitty75 my jezdíme již několik let do caorle. letos poprve s mimčem, tak jsem zvědavá ![]()
A hlavně ono to je strašně relativní.
Pro někoho je studené moře, i když má 25 stupňů
Takže @Carrie01 . Já bych klidně jela, vyberte hotel nebo apartmán s bazénem, kdyby náhodou a na moře se kdyžtak alespoň ze břehu podíváte, ale nemyslím si, že by to byla zas taková tragedie, jen si myslím, že na celodenní cachtání v moři to asi nebude
![]()