Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zviratum to porouci pud, ale odmenu ve forme poteseni taky dostanou, behem roku na to proste nemaji chut. U lidi a u par dalsich druhu ma sex jeste socialni aspekt. Utvrzuje socialni vztahy. Proto maji zeny skrytou ovulaci.
Příspěvek upraven 07.10.26 v 21:17
@Virgin_Mojito píše: Více
Neštve te někdy, ze tam nemáš něco jiného?
@Venetia píše: Více
Občas ano, ale jen v teorii. Ale k úspěchu tam musí být dobrá kombinace - pindík plus něco v hlavě. Takže racionálně zůstávám radši u toho, co mám jisté ![]()
Občas ano, ale jen v teorii. Ale k úspěchu tam musí být dobrá kombinace - pindík plus něco v hlavě. Takže racionálně zůstávám radši u toho, co mám jisté ![]()
Co kdyby vlastnictví pindíka udělalo ze mě d3bila, že.
@Virgin_Mojito píše: Více
Pokud bys ho měla malého, tak by to tvé mozkové buňky zcela jistě poškodilo.
To záleží, čemu říkáš malý. Nicméně to není úplně diskuze, kterou tady chci rozjet.
@Developka185 píše: Více
Ono se najde dost lidí, žen obzvlášť, kterým to příjemné není.
Vaginismus, poporodní poranění, vztahové potíže, psychické potíže a sexuální traumata, změny sliznice s peri/menopauzou…
U chlapů třeba problémy s erekcí…
@Kruella píše: Více
ja myslela, ze dostanu pochvalu a obdiv za duchaplnost prispevku a ono za prd ![]()
@Pudloslava píše: Více
Příspěvek upraven 08.10.26 v 11:03
Ten nejkrásnější sex je podle mě s tím, koho miluješ a s kým si v něm umíš vyjít i vstříc. ![]()
Jinak si ale myslím, že k dosažení orgasmu, ti kolikrát stačí jen určitá představa i s někým, s kým momentálně ten akt probíhá, ale v mysli i v srdci, máš už někoho jiného… Pak takový orgasmus může být přímo extází, ale ne zrovna už tou upřímnou. Což podle mě, každý empatický muž prokoukne… ![]()
Tak pozor na to.
Myslím si že zvířata to taky dělají rádi třeba pes nebo kůň, býk, buvol atd. Řekl bych že řiju mají pouze samice, samci chcou souložit furt, stejně jako třeba já.