Sex v 34.tt

Anonymní
23.4.12 18:15

Sex v 34tt.

Ahoj. Asi od 30.tt mám šílenou chut na sex. Mohla bych i 3× denně :D pořád..jenže po sexu začnu mít tlak na spodek a tvrdne mi břicho ( někdy víc, někdy mín). Někdy nemůžu ani chodit. Tak mě napadlo jestli mi to nemůže přivodit předčasný porod ? Nebo mám zbytečné obavy. Nějak to neřeším..Ta chuť je větší :D takže bolest vydržím..do 30tt. jsem o sexu totiž nemohla ani slyšet. Mimi je v pořádku. Zažila jste to taky některá ? Dík za rady a názory :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.4.12 18:31

Ahoj, mě pokaždé břicho taky hrozně ztvrdlo… Ale prý je to dobře - trénink na porod ;) Rodila jsem až ve 41+6 vyvolávaně, takže u mě to rozhodně předčasný porod nezpůsobilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 18:33

Takže si můžu dál užívat radovánek..:D manžel asi nebude nadšený :-)))

• Citovat
  • Upravit
8037
23.4.12 18:50
@Anonymní píše:
Ahoj. Asi od 30.tt mám šílenou chut na sex. Mohla bych i 3× denně :D pořád..jenže po sexu začnu mít tlak na spodek a tvrdne mi břicho ( někdy víc, někdy mín). Někdy nemůžu ani chodit. Tak mě napadlo jestli mi to nemůže přivodit předčasný porod ? Nebo mám zbytečné obavy. Nějak to neřeším..Ta chuť je větší :D takže bolest vydržím..do 30tt. jsem o sexu totiž nemohla ani slyšet. Mimi je v pořádku. Zažila jste to taky některá ? Dík za rady a názory :-)

Anonymko,musím se smát.Pamatuju si v těhu,já bych taky bývala sexovala třikrát denně. :kytka: Ať si manžel ještě užije,ono pak tě ta chuť na čas přejde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 19:05

Praskla mi voda v 35tt asi 30 minut po orgasmu.

• Citovat
  • Upravit
32902
23.4.12 19:08

u nás byl sex kolem toho 34tt naposled, pak jsme byli nemocní a pak už jsem se necítila. Bylo to fajn, chutě jsem měla taky, a tvrdnutí též. On ten sex, aby to mělo efekt, tak by to muselo být tak 5× po sobě, a ke konci těhotenství to má spíš význam ten, že zabrání přenášení, než že by to vyvolalo porod. Na ten musí být tělo samo připravené. Kolikrát holky co přenášejí a chtějí porodit sexují jak o život a ono nic ;)
A neboj, jsem 5 týdnů po porodu a už měsíc mám chuť jak blázen, ale nedá se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
23.4.12 19:48

sexovala jsem s přítelem celé těhu téměř denně až do porodu,taky mi občas tvrdlo břicho,ale nic víc,i noc před porodem se země zachvěla :mrgreen: rodila jsem 40+5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí