Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A je to tu v poměrně sledovaném médiu:
https://www.novinky.cz/…xrobotu.html
Kromě ústředního tématu jsou tam dvě sice vedlejší, ale společensky dost významná:
a) V česku žije 2.4 milionu svobodých mužů, ale jen 1,9 milionu svobodných žen a to se přitom ženy dožívají vyššího věku (takže je víc vdov, než vdovců) - to jsme na tom jak v Číně…!? ![]()
b) Jak se může někdo divit nechuti přijímat cizince, když je v česku taková převaha mužů?! ![]()
Co vy na to? ![]()
Asi jsem to nepobral. U nás tedy žije mnohem více mužů než žen?
Podle mě to je proto, že muži se žení prostě později, tak tu máte armádu těch mladých ještě neoženěných. A co se týče těch žen v důchodu, tak ty jsou zas pak vdovy a tak se také do „vdaných“ nepočítají..
A je to tu! Přeberou vám ty ženské které nemáte svými velkými černými ajfouny.
zdrojem vaší frustrace jste vy sami. Ne vláda, ne kavárna, ne lidi utíkající před válkou, ne vaše ex, ne vaši rodiče. Jste dospělý a zodpovědný sám za sebe. To že z vás roste zapšklý dědek je růsledek vašich rozhodnutí, činů a toho co jste měl dělat, ale nedělal.
nadáváním na internetech si ji jen zesílíte a k ničemu lepšímu se neodhodláte.
vypněte internety a dělejte něco užitečného.
Protože když za svůj život převezmete zodpovědnost, tak to má tu výhodu, že tím také získáte moc ho změnit.
ano. jistě, chápu, je to jen teoretická úvaha a vy sám jste děsně spokojený a všechno je v nejlepším pořádku.
To nemění nic na výše napsaném.
(jistě že mě za to platí Soros)
@Heinich píše:
Podle mě to je proto, že muži se žení prostě později, tak tu máte armádu těch mladých ještě neoženěných. A co se týče těch žen v důchodu, tak ty jsou zas pak vdovy a tak se také do „vdaných“ nepočítají..
Vaše počty maliko kulhají. Jistěže je nutné zvážit uvedené vlivy.
Ale pokud jde o mladé nesezdané muže, tak by byla statistika ovlivněna jen po určitou dobu (např po válce…), než dojde k „vypárování“ a pak už se poměr nemění.
A pokud se týká vdov, počítají se do svobodných. Vdovy jsou obvykle vyššího věku, takže mají ve statistikách fakticky negativní vliv na pozici mladých mužů. ![]()
No já už se toho nedožiju, ale mám dva syny, tak jim takovou robotku pořídím k promoci. Snad bude umět vařit a uklízet.
@Ou píše:
A je to tu! Přeberou vám ty ženské které nemáte svými velkými černými ajfouny.zdrojem vaší frustrace jste vy sami. Ne vláda, ne kavárna, ne lidi utíkající před válkou, ne vaše ex, ne vaši rodiče. Jste dospělý a zodpovědný sám za sebe. To že z vás roste zapšklý dědek je růsledek vašich rozhodnutí, činů a toho co jste měl dělat, ale nedělal.
Protože když za svůj život převezmete zodpovědnost, tak to má tu výhodu, že tím také získáte moc ho změnit.
ano. jistě, chápu, je to jen teoretická úvaha a vy sám jste děsně spokojený a všechno je v nejlepším pořádku.
Ahoj sluníčko!
Nepobral jsem ve vašem komentu něco společného s roboty.
Ani jsem nepobral, jak by to snad mohlo změnit tvrdá čísla statistik. ![]()
@M_Vladim píše:
Vaše počty maliko kulhají. Jistěže je nutné zvážit uvedené vlivy.Ale pokud jde o mladé nesezdané muže, tak by byla statistika ovlivněna jen po určitou dobu (např po válce…), než dojde k „vypárování“ a pak už se poměr nemění.
A pokud se týká vdov, počítají se do svobodných. Vdovy jsou obvykle vyššího věku, takže mají ve statistikách fakticky negativní vliv na pozici mladých mužů.
No ohledně těch vdov píšeme ale v podstatě to samé. Nevím, kde to kulhá. Prostě logicky zvyšují počet „svobodných“ žen.
@zoidberg píše:
No já už se toho nedožiju, ale mám dva syny, tak jim takovou robotku pořídím k promoci. Snad bude umět vařit a uklízet.
Podobně. Navíc vážně nemocná manželka. ![]()
@Ou píše:
A je to tu! Přeberou vám ty ženské které nemáte svými velkými černými ajfouny.zdrojem vaší frustrace jste vy sami. Ne vláda, ne kavárna, ne lidi utíkající před válkou, ne vaše ex, ne vaši rodiče. Jste dospělý a zodpovědný sám za sebe. To že z vás roste zapšklý dědek je růsledek vašich rozhodnutí, činů a toho co jste měl dělat, ale nedělal.
Vůbec nechápu tento zaujatý a nálepkovitý příspěvek.
@Heinich píše:Čili statisticky snižují disproporci (oproti skutečné, tedy horší, situaci mladších mužů).
No ohledně těch vdov píšeme ale v podstatě to samé. Nevím, kde to kulhá. Prostě logicky zvyšují počet „svobodných“ žen.
Příspěvek upraven 16.11.17 v 11:28
@M_Vladim píše: Čili statisticky snižují disproporci (oproti skutečné, tedy horší, situaci mladších mužů).
Nojo ![]()
Takže v rámci nastolení rovnováhy je nutné, aby se mladí muži ženili se starými vdovami.
@Heinich píše:
Vůbec nechápu tento zaujatý a nálepkovitý příspěvek.
Napřiklad by mohl Ou nějak blíže přiblížit druhou větu: "Přeberou vám ty ženské které nemáte svými velkými černými ajfouny. " ![]()