Sexuální pomůcky

2
16.12.21 20:58

sexualni pomucky

Ahoj, nejsem plnoleta a chtela bych si koupit nejakou sexualni hracku, napr. dildo, jak to udelat aby to rodice nezjestili? PS: je mi 16 let a sex u jsem mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5657
16.12.21 21:15

Když si ho nenecháš na nočním stolku, tak by to mělo být cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.12.21 21:55
@natalka55 píše:
Ahoj, nejsem plnoleta a chtela bych si koupit nejakou sexualni hracku, napr. dildo, jak to udelat aby to rodice nezjestili? PS: je mi 16 let a sex u jsem mela

Poslat z netu přes zásilkovnu třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.12.21 22:44

@Cullenova No a i kdyby nechala. K tomuhle by snad měli mít rodiče pochopení. :nevim:

Jinak k otázce. Kup si to třeba do zásilkovny na dobírku. Domů se s tím už nějak dostaneš. :) Pokud máš svůj bankovní účet, tak třeba i převodem nebo kartou. Netuším, jak by to mohli zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36867
31.10.22 01:08

Problém bude, že shopy umožňují přístup až od 18. :think:
Takže asi nějakou alternativu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.24 20:53

Krásný večer,

chtěla bych od vás, co jste v tomhle ohledu zkušenější nějaké tipy :oops:
Mám rok po porodu a sexuální život holt není to, co býval. Sex máme s manželem pravidělně, ale chybí nám tam nějaké oživení. Prosím, kdo máte zkušenosti s nějakými hračkami nebo takové ty vylepšováky, kdybyste mi hodili tipy. (pro nás oba, ale taky třeba jen pro mě :D :D) Koukala jsem na eshopy různých sexshopu, ale je toho tolik, že nevím :oops: :oops:

Díky moc a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.24 21:15

@skalova.andrea máme vibrátory asi tři. ruzne velikosti, vibrační vajíčko, satisfayer na klitoris to je skvělá věc.. analni kolik, občas využijeme při sexu jen tak.. :oops: teď. jsme kupovala latexové prostěradlo, mívám teď pravidelně mokré orgasmy.. a ještě je skvělý lubrikační gel, mám tedy na silikonové bázi a ten je skvělý.. a ještě jsou i nějaké věci, co bych chtěla dokoupit..

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.4.24 21:41

Já si teď koupila pulzní vibrátor. Oproti obyčejnýmu to je pecka…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat