Sexuální pomůcky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sexualni pomucky
Ahoj, nejsem plnoleta a chtela bych si koupit nejakou sexualni hracku, napr. dildo, jak to udelat aby to rodice nezjestili? PS: je mi 16 let a sex u jsem mela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když si ho nenecháš na nočním stolku, tak by to mělo být cajk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natalka55 píše:
Ahoj, nejsem plnoleta a chtela bych si koupit nejakou sexualni hracku, napr. dildo, jak to udelat aby to rodice nezjestili? PS: je mi 16 let a sex u jsem mela
Poslat z netu přes zásilkovnu třeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cullenova No a i kdyby nechala. K tomuhle by snad měli mít rodiče pochopení. ![]()
Jinak k otázce. Kup si to třeba do zásilkovny na dobírku. Domů se s tím už nějak dostaneš.
Pokud máš svůj bankovní účet, tak třeba i převodem nebo kartou. Netuším, jak by to mohli zjistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Problém bude, že shopy umožňují přístup až od 18. ![]()
Takže asi nějakou alternativu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný večer,
chtěla bych od vás, co jste v tomhle ohledu zkušenější nějaké tipy ![]()
Mám rok po porodu a sexuální život holt není to, co býval. Sex máme s manželem pravidělně, ale chybí nám tam nějaké oživení. Prosím, kdo máte zkušenosti s nějakými hračkami nebo takové ty vylepšováky, kdybyste mi hodili tipy. (pro nás oba, ale taky třeba jen pro mě
) Koukala jsem na eshopy různých sexshopu, ale je toho tolik, že nevím
![]()
Díky moc a hezký večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@skalova.andrea máme vibrátory asi tři. ruzne velikosti, vibrační vajíčko, satisfayer na klitoris to je skvělá věc.. analni kolik, občas využijeme při sexu jen tak..
teď. jsme kupovala latexové prostěradlo, mívám teď pravidelně mokré orgasmy.. a ještě je skvělý lubrikační gel, mám tedy na silikonové bázi a ten je skvělý.. a ještě jsou i nějaké věci, co bych chtěla dokoupit..
- Citovat
- Upravit
Já si teď koupila pulzní vibrátor. Oproti obyčejnýmu to je pecka…
- Citovat
- Upravit