Sexy model-ka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
16.12.11 18:25
Tak nějak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MonnyDee píše:
kamikaa píše:
No to jsem viděla a to už je úchylárna :mrgreen: :mrgreen: .Ty jo mě přijít domů chlap v podpatkách no nevím,nevím…no úplně ho vidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MonnyDee píše:
vždyť chlapy už nosí i podpatky.. já se už nedivím ničemu :roll: :roll: :roll:
Obě nohy zasádrovaný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
16.12.11 20:02

Ale zas vypadá líp než některé naše missky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.12.11 21:01

já nevím, jestli je to úchylné - úchylka znamená, že je to mimo normu. Je normální, aby ženské co chodí po molu vůbec nevypadaly jako ženské ale dvoumetrové vyzábliny? Jo.
Je normální, abychom androgynní typy jako ty hochy z Twillight ságy považovaly za sexy? Ale asi jo. Je v pořádku, aby ženské dělaly policistky, hasičky, hokejistky? Jo. Je v pořádku, aby chlapi učili ve školce, dělali palubní průvodčí (letušky), zdravotní bratry? Taky jo.

Hodně modelek prsa skoro nemá - nebo umělá. Modelové berou mnohem méně než modelky, je logické snažit se stát modelkou.

Když podprsenku předvádí chlap, který prsa nemá - ani umělá - svět se asi zbláznil.

Na druhou stranu jsou ženský a není jich málo, kterým se androgynní typy zdají svým způsobem přitažlivé - kdysi třeba Mick Jagger, dneska ten z Tokyo hotel… A určité části chlapů je v téhle roli taky zjevně dobře (metrosexuální móda…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.12.11 21:06

No tak frajer v podpatkách je doooost mimo normu :roll: :roll: .A metrosexuála bych doma nesnesla ani náhodou,to je děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.12.11 21:53

kamikaa záleží na míře, řekla bych. Podpatky jsou ještě přes čáru ale tendence k ženskému je zřejmá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
17.12.11 18:22

Výjezdová hasička u nás být nemůže, to jen tak jako na okraj, že tohle normální není. :-)

Jinak nevím, co si myslet o chlapovi, co dělá reklamu na podprsenku. Nevidět tuhle diskuzi, asi mě nikdy nenapadne o tom přemýšlet. Jako normu, čili normální, bych to asi ale nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.12.11 21:17

Hmmm, já to nečetla a furt hledam toho chlapa… :D
Poučení pro příště, nejprv si přečíst… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...