Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
celkem banální téma ale tohle mě dostalo - muž fotí reklamu na push-upku. Nevadí mi to, ale jsem opravdu překvapená.
Ahoj, haha, tak to je vážně divný
(mě to tedy příjde nechutný) ani nejde poznat, že to je muž, kdyby to byla žena, řekla bych, že je moc hezká
ale tohle je vážně síla!
Já jsem na to koukala včera
Vypadá líp jako žena než muž. Hoď si jeho jméno do googlu a přepni na obrázky. Nevěřila bych, že je to chlap ![]()
Nová doba..chlap fotí reklamu na podprsenku..nová doba..třebas u Pohlreicha bych to chápala, ale takto..
![]()
néé..dělám si srandu, ale je fakt, že tento zženštilý model je miláčkem světov. návrhářů..proto se nedivím, že je i v reklamě na podprdu…
howk
No zvláštní to je,ale mně je to tak nějak fuk,ať si každý dělá co chce.
Taky jsem na to koukala už včera. Je vidět, že už nic není nemožné, asi chtěli šokovat a tím se i víc zviditelnit. Myslím, že to je opravdu dobrý marketingový tah, protože kdyby tam dali nějakou tuctovou modelku-ženu, tak by takový zájem určitě nevyvolala.
Madli
![]()
a jinak že je to chlap bych fakt nepoznala,ale v dnešní době
nic zvláštního.
Pokud mi nesedí doma je mi to fuk ![]()
Jasně, to je ten Pejic, že? Má fakt parádní rysy, takový obojetný, líbí se mi ![]()
Videla jsem to asi pred 2 dny na netu a tomhle klukovi jsem uz dost cetla.At si dela co chce,me to neprijde nechutny,ani me to nijak nepohorsuje.
Jako zenska je to teda ale krasna,moc se mi libi.
To měl zřejmě být vtip té reklamy, ne? Ve stylu „S naší podprsenkou má krásná prsa opravdu každý“
.
MonnyDee píše:
vždyť chlapy už nosí i podpatky.. já se už nedivím ničemu![]()
![]()
kamikaa píše:
No to jsem viděla a to už je úchylárna![]()
.Ty jo mě přijít domů chlap v podpatkách no nevím,nevím…no úplně ho vidím
![]()
![]()
MonnyDee píše:
vždyť chlapy už nosí i podpatky.. já se už nedivím ničemu![]()
![]()
Obě nohy zasádrovaný
![]()