Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky prosím vás potřebuji se opět zeptat. Když to tu čtu, tak většina z vás říká, že se mimi posadí někdy kolem 9měs? - někdy chodí dřív než sedí:) - ale to jako samo od sebe. A když chci pak od ukončenýho 4měsíce začít podávat příkrmy, tak už ho jako mám posadit do židličky nebo jak se to vlastně dělá? Děkuji
![]()
Ahoj,malej se posadil až kolem 10-ti měsíců,Jinak ve 4 měsících bych ho rozhodně do židličky neposazovala!Já jsem malého krmila na klíně tak dlouho,dokud jsem si já i manžel nebyli na 1000% jistí,že malej opravu sedí sám a stabilně.Jinak ho můžeš taky krmit v autosedačce-kolíbce,ale to bych neriskovala kvůli případnému znečištění-pokud bys jí pak chtěla prodat.
Ja jsem dite neposazovala, je to zbytecna zatez pro pater. Mame zidlicku chicco magic poly, tam jde cele sedatko naklopit jako ve vajicku. Takze byl v pololehu jako ve vejci.
Nekdo krmi v autosedacce, i to mi prijde lepsi nez natvrdo posadit, pripadne v lehatku.
A sednul si az v 11m ![]()
Kdyz jeste prcek nesedel,krmila jsem ho bud ve vajicku a nebo v lehatku.
My krmili v lehátku nebo jsme dali dítko do pololehu na polštář.
My máme lehátko od Fisher Price a taky jsem ho krmila od 4 měsíce v něm.Některé jídelní židličky se dají hodně sklopit jakoby do pololehu, tak buď koupit takovou jídelní židličku nebo nějaký to lehátko.
Máme židličku, o jde naklopit, takže od toho 4.m jsem krmila v židličce, resp.o pár dní později, než jsem jí koupila. Mám pocit, že by se mi holka i bortila do strany, kdybych jí zkusila natvrdo posadit, nezkoušela jsem to, proto řikám, že mám pocit ![]()