Sezení?

408
16.10.10 14:52

Sezení?

Holky prosím vás potřebuji se opět zeptat. Když to tu čtu, tak většina z vás říká, že se mimi posadí někdy kolem 9měs? - někdy chodí dřív než sedí:) - ale to jako samo od sebe. A když chci pak od ukončenýho 4měsíce začít podávat příkrmy, tak už ho jako mám posadit do židličky nebo jak se to vlastně dělá? Děkuji :)) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
16.10.10 14:57

Ahoj,malej se posadil až kolem 10-ti měsíců,Jinak ve 4 měsících bych ho rozhodně do židličky neposazovala!Já jsem malého krmila na klíně tak dlouho,dokud jsem si já i manžel nebyli na 1000% jistí,že malej opravu sedí sám a stabilně.Jinak ho můžeš taky krmit v autosedačce-kolíbce,ale to bych neriskovala kvůli případnému znečištění-pokud bys jí pak chtěla prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.10.10 14:58

Ja jsem dite neposazovala, je to zbytecna zatez pro pater. Mame zidlicku chicco magic poly, tam jde cele sedatko naklopit jako ve vajicku. Takze byl v pololehu jako ve vejci.
Nekdo krmi v autosedacce, i to mi prijde lepsi nez natvrdo posadit, pripadne v lehatku.
A sednul si az v 11m :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.10.10 15:08

Kdyz jeste prcek nesedel,krmila jsem ho bud ve vajicku a nebo v lehatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.10.10 15:11

My krmili v lehátku nebo jsme dali dítko do pololehu na polštář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
16.10.10 18:13

My máme lehátko od Fisher Price a taky jsem ho krmila od 4 měsíce v něm.Některé jídelní židličky se dají hodně sklopit jakoby do pololehu, tak buď koupit takovou jídelní židličku nebo nějaký to lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.10.10 19:17

Máme židličku, o jde naklopit, takže od toho 4.m jsem krmila v židličce, resp.o pár dní později, než jsem jí koupila. Mám pocit, že by se mi holka i bortila do strany, kdybych jí zkusila natvrdo posadit, nezkoušela jsem to, proto řikám, že mám pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí