Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky a kluci,
jaká přání máte na svém seznamu?
(dlouhodobá i krátkodobá)
Dneska si přeju sluníčko a vím, že během týdne se mi to vyplní
, pokud meteorologové nelžou ![]()
Zase budu za trapku, ale napíšu to, protože si to moc přeji a doufám, že se to jednou splní. Přeji si aby se dál moje dcerka zdravotně nezhoršovala a brzy se našel pro ní lék a mohla žít úplně normální život ![]()
Přeji si abych jí jednou mohla darovat své plíce ![]()
@maminka189 nejsi za trapku, máš trápení a chceš to nejlepší pro svoji dcerku.Budu držet palce!!! ![]()
Já si přeju, aby se manžel vrátil v pořádku a aby nám dál život běžel tak jako dosud - bez špatných událostí (to se týká všeho od zdraví až po maličkosti, prostě aby nám bylo dobře) ![]()
Sluníčko je momentálně asi nejkrátkodobější přání. ![]()
Pak takové ty vztahové a rodinné idylky, děti, stále tak hodného muže,… Mezitím dodělat školu a najít si vysněné zaměstnání.
A zdraví samozřejmě.
Možná štěně.
Ale už ne tak zas tu starost o další zvíře. ![]()
Z těch konzumních blbostí teď asi celkem nic moc, jednu krásnou videohru (Child of Light), ale nemusím ji mít. A umřel mi ntb, tak možná časem nový, ale nespěchám na něj, stačí mi tablet, jak tak koukám. ![]()
Jo a chci zkusit šampon Lee Stafford, ale až se na něj zas půjdu podívat a uzřím tu cenu, opět asi odejdu bez něj. ![]()
Dosáhnout na inženýrský titul. Potom podle situace pokračovat v doktorském studiu a v každém případě pokračovat v osobním vzdělávání i mimo zdi fakulty, tak, abych mohla dělat to, co mě baví a byla jsem v tom opravdu dobrá.
Sestěhovat se k sobě s přítelem, žít spokojený život a založit rodinu.
A zítra to slunečné počasí ![]()
Aby mi ten de.bil vypadl z bytu a doplatil dluh
Aby byly levnejsi letenky v cervenci
Abych zhubla ![]()
Zdravi ditete a rodiny a tak je asi samozrejme.
Moje nejaktuálnější přání je udělat v úterý státnice, ať si klidně prší
.
A takové všeobecné: Nechť jsou všechny bytosti šťastny.
@leňula2 na statnice držim palce!!!je to pěkně na budku, ten stres ze školy ![]()
A také světový mír… ![]()
vybavily se mi různé soutěže Miss
nechci to zpochybňovat, je to důležité