Termín porodu srpen / září 2011

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
1.2.11 10:09

tak si to budes doma hezky uzivat :) a jak mas vychazky? davaji neomezene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
1.2.11 10:30

no vycházky mám teda rozepsané, tři hodiny dopoledne a odpoledne ale aspoň mám volné víkendy od rána do večera. A taky jsem slyšela že na těhotné nechodí kontroly ale člověk nikdy neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 10:58

jééé volné víkendy? a jak se to tam píše? mylslela jsem že je to každý den stejné. tak to je super :D ja tu v te praci uplne usiiinaaaaaaam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
1.2.11 12:30

Ahoj holky :mavam:
tak já nastoupila na nemocenskou dnešním dnem :nevim: zatím teda nevím jaký budu mít vycházky, pro papír si jdu až ve čtvrtek, ale snad mi tam doktor něco napíše, protože jinak vůbec netuším co budu celý dny doma dělat :nevim:
Jak se jinak cítíte? Už je to lepší? :lol: Mě nevolnosti trochu ustupujou, tak snad je vše v pořádku… zase si říkám, že když mi bylo zle, tak jsem věděla, že mimísek hezky roste a teď když je mi už trochu líp, tak místo abych se radovala se strachuju, jestli je všechno v pohodě :nevim: jsem asi blázen :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 12:34

kiki tak drzim palce at ti da nejake pekne vychazky. jo a kdyz je ti spatne tak to prý neni záruka toho že je vše ok, tak se nenervuj. vše je určitě v pořádku. člověk by na to měl přestat myslet že to nemusí být v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
1.2.11 15:53

no rozepsal mi i ten víken ale je to 8-18hod, a brzy ráno nechodí a večer taky ne…to nebudu řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
1.2.11 15:55

Jo jasně nevolnost nemusí znamenat že je vše vpořádku ale zase nemusí být, neboj všechno je vpořádku na to špatné nesmíš myslet. u mě jsou ty nevolnosti taky někdy mírnější a pak zase :-(( s tím nic nenaděláme, hlavně ať jsou mimísci vpořádku a pěkně rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 15:57

hlavne se nenervovat :) tady vedle me je ted kolega co ma chripku a chodi do prace. vubec nevim jak to mam resit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4295
1.2.11 16:06
lucienne píše:
hlavne se nenervovat :) tady vedle me je ted kolega co ma chripku a chodi do prace. vubec nevim jak to mam resit :(

Tak já mám přesně tohle doma :( přítel má chřipku a nechce pochopit, že mám strach, abych to nechytla a nehodlá si dojít ani k doktorce :( takže hádka jako trám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.2.11 16:09

Ahojky,
no mě je poslední dobou maximálně zle a dnes ke všemu mi tekla i z nosu krev :((
Byla jsem u zubařky, tam je vše OK, jen mám citlivé dásně a krvácí, tak mi dala nějaké vzorky zubních past a co zabere, tak to si mám pořídit. Zítra jdu na oční, už delší dobu potřebují silnější, nebyla jsem tam víc jak 4 roky …
A další týden na EKG a k obvodnímu…
Jen dopoldne nefungují a večer, to je děsné, takže nějak to musím zvládta.
V pátek jsem byla na krev, za jak dlouho budou výsledky, nevíte???
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
1.2.11 16:16

Jéééj kikullko to je mi hrozne lito. Navíc takto doma :( to chapu ze jste se pohadali ja bych z toho byla taky vydesena. No asi ze zeptam sefa ze bych delala v patek z domova nebo pujdu s barvou ven a reknu ze sem tehotna. to snad pochopi ze nechci chytit chripku. Modelis ty máš teda pěkně zadoktorováno. ja už k očnímu nechodím dlouho. jen do brejlárny a nosim už jen čočky. na krvi jsem jeste nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.2.11 18:30

Ahoj holky, tak já mám termín porodu na přelomu srpen/září, dneska jsme podle MS v 11tt, podle ult. bych měla být 10+2tt. Dneska jsem dostala těhu knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.11 23:58

Ahojky.Pridavame se :-) Termin mame 27.8.2011 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.11 15:51

ahoj to jsme na tom skoro stejně já mám termín 28.8.2011

• načítám...