Termín v létě 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
431
18.1.11 09:17

termín v létě

Ahoj holky,
jsem tady nová a ráda bych tady našla nějaké spřízněné duše :).
Jsem dnesk 12+5 tt, termín máme na 28.7.2011. S mimi ja ztím vše ok, ale včera mě doktorka trochu vyděsila, že mám placentu hodně nízko, tak jsem z toho trochu špatná.Máte někdo s tímto zkušenosti ? Jen pozitivní info prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
18.1.11 09:21
veronika.st píše:
Ahoj holky,
jsem tady nová a ráda bych tady našla nějaké spřízněné duše :).
Jsem dnesk 12+5 tt, termín máme na 28.7.2011. S mimi ja ztím vše ok, ale včera mě doktorka trochu vyděsila, že mám placentu hodně nízko, tak jsem z toho trochu špatná.Máte někdo s tímto zkušenosti ? Jen pozitivní info prosím :)

Taky jsem měla nízko, postupně se vytáhla. Dr. mi zakázal sex a doporučil nic těžšího nezvedat, ale to platí i obecně.

• Citovat
  • Upravit
431
18.1.11 09:30

Tak doufam, ze se taky vytahne…Jinak mi doktorka taky zakazala sex a hlavne odpocivat…
Nejdriv jsem totiz byla v sobotu v krci na pohotovosti(trochu jsem spinila a boleleo me bricho)jediny co mi doktor rekl,ze casem to muze byt nebezpecny a nic vic,takze jsem odesla skoro s brekem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21522
18.1.11 09:35

neboj, jsi hodně na začátku, takže je velká šance, že se vytáhne. já ji měla taky níž a pak vylezla nahoru. a kdyby ne, tak se budeš šetřit, případně ležet a půjdeš na císaře. myslím, že tě budou víc hlídat, i jak prospívá mimčo, ale není to nic život ohrožující, pokud se o níže položené placentě ví.
někteří doktoři jsou na zabití. mám pocit, že počítají s tím, že většina lidí má snad lékařské vdělání a strašlivě šetří informacemi. a člověk je z takovéhle zprávy v takovém šoku, že se ani není schopný pořádně se vyptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.11 09:55

Ja se ho i ptala, ale on byl tak otravenej, ze mu bylo zatezko mi neco vubec rict…No ale moje doktorka me zas uklidnovala. tak snad bude vse jak ma byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.1.11 10:24

Ahoj, já jsem dnes 12+5tt a termín porodu mám 28.7.2011.
Zítra jdu na NT screening a zároveň se dozvím kompletní výsledky a to i z krve.
K doktroce na kontrolu jdu po dlouhé době pěti týdnů tento pátek, tak doufám, že bude vše OK.
O problémech s placentou jsem vůbec netušila, ale takhle na začátku se vyvíjí a určitě se to ještě změní a zvedne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.11 10:36

ahoj, tak to to mame uplne na den stejny :).
krevni testy uz mam za sebou a vse ok, tak drzim palce at jsi na tom stejne :wink: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.1.11 10:46

Já mám krevní testy taky za sebou, ale jejich výsledky nemají moc žádnou vypovídací hodnotu. To je kombinovaný test, takže vypovídací hodnotu to má až jako celek až s tím ultrazvukem na šíjové projasnění atd.
Jsem zvědavá, jestli porodím fakt na termín přesně, případně jestli tak obě dvě :-) Ale to je ještě daleko :-)
Taky držím palce! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.11 10:56

Ahaa, tak v tom rpipade to budes vedet driv nez ja :) Daleo to je,a le uz se hrozne tesim…nejradeji bych uz vsech o nakupovala, ale jeste se to takhle brzy nema delat..
Tak dej vedet, jak si dopadla!drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.1.11 11:00

Přesně…taky bych už chtěla hrozně nakupovat, ale na druhou stranu si taky říkám, že je ještě příliš brzy. Taky bych to chtěla posunout - být dnes třeba už ve 20tt. To už má člověk za sebou ty nejzásdadnější vyšetření, je v půlce těhotenství a může se opravdu pustit do nakupování a třeba i vybírání kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.11 11:13

No prave :)))ten kocar :D jeste se diva pro aute a porad premyslime, kam se nam ten kocarek vejde…
A co brisko..uz ti vykukuje :)? me jen navecer, kdyz jsem uz hodne prejedena a rano je zas skoro plochy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.1.11 11:32

jj, s bříškem jsem na tom stejně jako ty :-) Večer to jsou opravdu jen takové náznaky, jinak na mě není vidět ještě vůbec nic. Já jsem navíc hodně hubená…
No s autem to je dobré o tom uvažovat. Myslím, že u kombíků není co řešit, ale u sedana je asi opravdu potřeba se podívat na rozměry - kufru a složeného kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.11 12:25

no prave, pred otehotnenim jsem mela 47kg, takze si toho zatim nikdo nevsima…ale ono asi neni kam spechat :))
Auto je problem no…porad vybirame a premyslime..me je to celkem jedno,hlavne kdyz se mi to nebude rozbijet po ceste k nasim atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
18.1.11 12:39

Tak to jsme na tom podobně :-)
Já jsem měla před otěhotněním 48,5 kg, teď mám s odřenýma ušima 49 kg. Ale to si nemyslím, že by bylo těhotenstvím, protože se mi váha běžně pohybuje půl kila dolu/nahoru, podle toho, jak jsem najedená. A k tomu vážím 172 cm, takže jsem fakt špejle.
Když je někdo oplácanej, případně už má nějaký ten špíček na břichu přirozeně, tak se mu vyvalí mnohem dřív.

My máme škodu octavia combi, takže vcelku velký kufr, tak se víceméně nemusíme omezovat při výběru kočáru, ale stejně chci co nejmenší a nejlehčí, abych s ním vůbec dokázala manipulovat, protože silou zrovna moc neoplývám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
18.1.11 17:04

ahojky:-)
Tky jse vůbec netušila že může nastat i takový problém.Ale neboj určitě se to všechno spraví tak jak má a budete oba dva zdraví :palec:
Jsem v 16tt a zatím vše vypadalo v pohodě až na testy z genetiky, v krvi mi vyšli nějaké zvýšené hodnoty v hormonech tak za dva dny jdu na odběr plodové vody. Mám z toho fakt obavu nemáte nekterá zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí