Termín v létě 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
oxygen
19.1.11 21:37

oplácaná

Tak to já oplácaná jsem, a to pořádně. :oops: 90a půl kilo na počátku těhotenství a doktorka mi doporučila už nepřibírat. Jsem zvědavá, jak to zvládnu, až bříško poroste, ale zatím není problém. Zatím mi ven bříško neleze a naopak jsem shodila skoro 7 kilo. Prej to bude asi tím, že jím častěji a menší porce a navíc spoustu ovoce a zeleniny, takže i když dohromady to dá víc, než dříve, tak se s tím tělo lépe vypořádá.. takže jak jsem se bála rapidního nárustu váhy, tak to nebude snad tak strašný :-)

• Citovat
  • Upravit
33
23.1.11 20:21

oxygen: tak to je paráda, že vám to takhle pěkně jde :) hlavně že mimi roste a nějaké to kilo navíc? Jsou horší věci na světě, hlavně když nebudou zdravotní problémy a když už máš sedm kilo dole, tak to bude určitě v pohodě :) Já jsem shodila 3kila a jsem na 65, jsem ve 14tt, tak jsem zvědavá kolik naberu, moje mamina vážila 47 když otěhotněla a přibrala se mnou 25 :-) chudák, říkala, že i nohu měla o dvě čísla větší, no dala jsem ji zabrat :mrgreen: my teď máme termín 23.7, dva dny po mých narozeninách :srdce: tak jsem zvědavá jestli mě taky ten mrňousek takhle potrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.1.11 18:23

srpen 2011

Ahojte, my máme zatím hezké datum porodu 1.8.2011 :-D

dpetulinka: ty máš ale pěkné datum narození, jako já :-D 21.7. :-D

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.11 12:52

Ahoj holky,

nás to čeká 19.srpna. tak doufám, že to mi „letňulky“ v pohodě dáme a nezblázníme se teplem :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.1.13 19:54

Ahoj holky, tak jak jste dopadli s letňáčkama? Ani jsme se nenadály a je jim rok a půl co? My jsme se narodili 22.7. i když termín byl až v září, ale všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí