Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, pod stromeček jsme si nadělili dvoučárkový test
, termín porodu by vycházel cca 2/9. Přidá se někdo, kdo je na tom stejně?
Ahojka,
tak nějak podobně. Akorát jsem // našla dnes ráno, i když MS mám dostat až za 2 dny.
TP by mi vycházel asi na 9.9. 2011
. Ale ještě se moc neraduji, v září jsem potratila ve 12tt.
tfuj tfuj tfuj ať vám miminka v bříšku krásně rostou a máte v září nááádherné „zářící“ miminko
![]()
Ahojky.Já přesně nevím na kdy to vychází,ale čekáme mimi srpen -září.+-.Tak se ráda přidám.
Ahojky,
ty jo, už září?
![]()
Přeji všem pohodové těhu a zdravá miminka.
A tiše doufám, že se třeba ještě stihnu přidat na konec září ![]()
Ahoj holky ![]()
ráda bych se k Vám přidala jestli můžu… Mě teda ještě // nevyšly, ale za pár dní si chci zkusit udělat testík, ms by měla dorazit na silvestra, tak doufám doufám
protože už několik dní mě dost bolí prsa a mám je nateklý, což se mi nikdy nestalo a BT (graf v metříku) se taky drží hezky nahoře, tak snad se za pár dní budu moct oficiálně přidat ![]()
Příspěvek upraven 14.02.11 v 19:23
Zdravím holky:)J8 nejsem září 2011 ale 2010(i když se malý narodil o pár dní dřív na konci srpna..)je to hrozný jak to letí:)Všem co se sem ještě přidají přeju pohodové bezproblémové těhu ![]()
AHOJKY.JAHŮDKO URČITĚ SE PŘIDEJ.
kIKULKO PŘEJU //.CRYSTAL DĚKUJEME.JÁ MÁM TAKY SRPEN-ZÁŘÍ.TERMÍN VŮBEC NEVÍM.UVIDÍME CO ŘEKNE DOKTORKA.
Ahoj holky, to je super, že už je nás tu tolik!
vlaďko, držím palce tobě i sobě, aby to dopadlo!
jahudko, kikulko, to je jasný přidejte se, dvě čárky určitě na sebe nenechají dlouho čekat!
kralicinko, i tebe moc zdravím a vítám v našem zářícím září!
Díky holky ![]()
U mě akorát proběhla ovu. Tak doufám, že to vyjde
TP by byl někdy okolo 22.9.
Zítra volám k doktorce, tak doufám že tam bude a objedná mě brzy. ![]()
Já jdu zítra na krev, takže zítra odpo bych mohla mít // z testu potvrzené i z krve… ![]()
ahojky,
muzu se pridat?
termin bych mela mit nekdy zacatkem zari,ale to mi upresni az 10.ledna na utz
Ra-du, tak co krev? Kolik máš HCG?
Já si zavolám příští týden teprve k dr. a chci k ní jít až po 10.1. kdy už by tam mělo být něco vidět.
Vladi, na krev jsem ráno dojela, ve tři jsem měla volat, aby mi řekli výsledek. A od tří do půl páté tam byl permanentně obsazený telefon! Tak jsem teď z toho taková rozhozená, těšila jsem se na „to svoje číslo“. Budu volat zítra ráno.
Zuzlíno, vítej k nám!