Září 2011

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4295
28.12.10 20:44

Ahoj holky :kytka:
tak jsem dneska ráno zkoušela testík, i když by ms měla dorazit až v pátek ale hezky v limitu tam na mě vykoukla druhá čárečka :dance: Myslíte že to vypadá nadějně? Přikládám foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
28.12.10 21:06

kikulko, já mám asi moc špatné rozlišení, z fota nic nepoznám, ale jestli to doma vidíš přímo na originálu, tak to tam prostě je!!!! :dance: :dance: :dance: Gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
28.12.10 21:20

Ahojky, zdravim vas, ja mela termin zari 2010 a vanoce se nam doma vydarily tak, ze mozna budeme mit termin 2011, ja teda pevne doufam, ze ne, neb by me asi svihlo, ale kdyz uz by se tak stalo, holt nic nenadelam :))
a vlastne ani nevim jak to ted poznam, ptz kojim a nemenstruuju tak to bude docela zabavny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
29.12.10 12:11

Dobré poledne! Tak už mám „svoje“ hcg: 5910! Ta výše mě maličko vyděsila, s dcerou jsem měla odběr krve cca stejně a bylo 575,5, tedy 10× menší a i to bylo ok… Čekám snad trojčata? :nevim: :mrgreen:

lenholko, jestli ti to vyjde, budeš mít pěkný záhřah :think: , ale tvoje děti si pak spolu báječně vyhrají… Tak držím palce a dej vědět! U vás doma teda umíte slavit :wink:

:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 12:27
ra-du píše:
Dobré poledne! Tak už mám „svoje“ hcg: 5910! Ta výše mě maličko vyděsila, s dcerou jsem měla odběr krve cca stejně a bylo 575,5, tedy 10× menší a i to bylo ok… Čekám snad trojčata? :nevim: :mrgreen:

lenholko, jestli ti to vyjde, budeš mít pěkný záhřah :think: , ale tvoje děti si pak spolu báječně vyhrají… Tak držím palce a dej vědět! U vás doma teda umíte slavit :wink:

ja teda kdyz jsem si volala pro hodnotu HCG tak jsem mela 15 000 :mrgreen: jeste ze jsem sedela jinak by to se mnou svihlo :lol: no ted musim holt cekat a na konci ledna si skocim pro test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
29.12.10 12:31

lenholko, přesně, nemůžeš dělat nic, než čekat… Ale zářijové děti jsou super, moje holčička je taky v září, jen o rok před tvojí, tedy v září 09 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.12.10 13:35

jojo je moc hodna, co obcas slysim od holek ze zari 2010 tak nektery docela lituju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
30.12.10 20:40

Ahojka,

Kikullko, já to tam vidím, moc gratuluji, že to vyšlo. :hug:

Ra-du, no páni to je vysoký HCG. :potlesk:

Já se nějak neraduji. Včera mě chytli neskutečný křeče do břicha, že sjem se ho nemohla ani dotknout, jak to bolelo. No po hodině pod peřinou jsem si párkrát prdla :oops: a přešlo mě to. Ale teď pořád přemýšlím, zda to nějak neublížilo plodu. :cry: Tak jsem si myslela, že půjdu k dr. na KO až 12.1. a prdlajs půjdu hned 05.1. na UTZ, aby jsem viděla co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
30.12.10 20:48

vladi, to je mi líto :-( . Já jsem podobný plašan, taky bych se bála a šla hned k dr. Ale držím place a věřím, že všechno bude ok! Však by lidstvo už dávno vymřelo, kdyby každý prd :oops: měl hned zhubit naše miminka, ne?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
30.12.10 23:12

Radu gratuluju. :-D Kikilko já ji tam vidím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.12.10 11:26

Ahojky, tak na mě vykoukli 2 čárky dnes a MS čekám zítra :-) Tak snad nám to dobře dopadne a v září budeme chovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.12.10 13:51

holky co to mate za testy?? potrebuju vedet na kterej se aspon trosku muzu spolehnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
31.12.10 14:00

Mile Zarijovky, moc Vam vsem gratuluju k tehotenstvi a preji, at si ho uzijete bez stresu a v radosti!! :hug: :kytka:

Zive si pamatuji, jake to bylo loni u nas, kdyz jsme pod stromeckem nasly // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
31.12.10 14:20

lenholka, já testovala mamatestem, jsou dva v krabičce, ta je červená. holky na jiných diskuzích psaly, že jsou různé citlivosti, ale vzhledem k tomu, že mi ten, co mám (a nevím, jakou má citlivost), ukázal, co jsem chtěla, tak jsem to neřešila. Při minulém těhu jsem použila ten stejný, tenhle vlastně zbyl od minule.

mikeskah, moc gratuluju a vítám u nás v září, doufám, že chovat budem nakonec všechny :hug:

dušičko, díky moc! A tobě přeju, aby to tvoje štěstíčko bylo naprosto bez poskvrnky a bez problémů… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
31.12.10 15:08

Taky jsem měla mamatest ale ten citlivější byl jen 1ks v krabičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí