Září 2011

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9854
31.12.10 15:18

Ahojka, já testuji mamatestem 10.

Už jsem si i udělala těhu metřík. V srpnu, když jsem byla těhotná jsem si ho dělat hned nechtěla a stejně to nedopadlo, tak co. :jazyk:

Dnes je mi docela šoufl. Docela hodně krkám a při tom se mi snaží vracet jídlo. :poblion: Zatím to rozdýchám, ale nevím jak dlouho. A jinak mě dnes docela i dost bolí v podbříšku. Tak jsem malýho dala k babičce a odpočívám. Snad si ten prcek v bříšku dělá pořádný domeček na dalších 8 měsíců.

Příspěvek upraven 31.12.10 v 15:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
31.12.10 15:39

A takto mi sílí testíky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
31.12.10 16:09

Je vidět, že jsem na silvestra doma, se nudím.

To je děs, už krkám i po kafi. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
31.12.10 16:10

pekna zasoba testiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
31.12.10 19:36

vladi, ty jsi drak :pankac: ! tolik testů. já udělala jeden, pak za dva dny ještě jeden, jestli je to pravda a pak šla na krev…

Dnes poprvé od narození naší dcery (rok a čtvrt) jdeme s manželem ven, slavit Silvestra s kamarády. Jen uspím a vykoupu a nechám ji babičce. Bude to super zábava, kluci se opijou a holky jsou buď hodně těhotné (2) nebo trochu těhotné (2) nebo kojí (taky 2) :mrgreen:

Holky, fajn silvestra a do nového roku přeju všem pohodové těhotenství bez komplikací a v září malý zdravý uzlík :hug:

:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
31.12.10 21:45

Holky přeju zdravé mísky a hodně štěstíčka do nového roku. :-D Vladko hezky sílí.
Já testovala mamatestem 10, 25, Best.Všude //.mě tedy žádný test nikdy nevyšel špatně.Jen teda tohle těhu mi vyšel ten best až 4 den po tom co měla přijít ms.Ale díky tomu že kojím tak jsem měla nepravidelnou ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
1.1.11 11:26

Zdravím, můžu se přidat? Jen tak na pokec, bojím se totiž abych to nezakřikla. V dubnu jsem měla ZP, dnes jsem 39 DC MS nikde a na testu bledule. Před třemi dny tam nebylo ještě nic. Jelikož jsem sice měla teď po tom potratu cyklus rozhozený, ale nikdy jsem MS neměla dýl jak 36D, tak se potichoučku raduju. Ale bojím se bojím.. Jinak taky mám Mamatest, zatím mi nikdy nekecal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
1.1.11 12:12

Ahojka,

Monico0, jen se přidej. Já jsem měla potrat v září, tak se taky hodně bojím. :wink: Ale musíme věřit, že to teď už bude v pořádku.

Ra-du, já jdu k dr. až ve středu, tak testím, aby jsem viděla jak sílí. Pokud to dobře dopadne, tak je toto moje poslední těhotenství, tak si to chci užít se vším všudy. :mrgreen: Dnes už mám na MM10 obě čárky stejně silné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.1.11 12:13

tak jo zkusim ho teda taky…ach jo at uz je konec mesice :mrgreen: at vim na cem jsem :cert: a pak asi chlapa zabiju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.1.11 13:32

moni, to je jasný. vítej mezi námi na pokec a těšení si všechny myslím zatím užíváme jen zlehka a potichoučku :huban: moc bych nám všem přála, aby to dopadlo :srdce:

vladi, já tě úplně chápu, já na to jen asi nemám tu trpělivost a čas. I pro mě, pokud vše dopadne, jak si přeju, je to poslední těhotenství, ale vzhledem k tomu, že mám doma už jedno mimi, tak si tohle těhotenství asi nebudu mít takový prostor vychutnat jako to první. Tvůj Vojtíšek je maličko větší, ale taky ještě asi hodně potřebuje mami… Já musím k dr zavolat a objednat se, zatím mám jen tu krev…

lenholka, :mrgreen: tak držím palce, ať je na testu to, co si přeješ. Dej vědět, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.1.11 13:33

A já bych dneska celý den jen spala, namísto toho houpu dítě na houpačce, vozím ho venku na bobech, vařím oběd a oprašuju manžela, který v noci popil za nás oba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
1.1.11 13:40

Já jsem dnes taky nějaká ospalá, jak se mladej vzbudí tak půjdem taky na boby a pak se uvidí.. jsme sami doma, tatínek v práci… Jak na Novej rok tak po celej rok, to se máme na co těšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
1.1.11 14:22

Ahoj zářijovky :-) tak jak vám je? Já se snažím držet abych neplakala štěstím ale hrozně se bojím že bych to zakřikla :-) Dnes mám mít ms a nic, v pondělí si udělám druhý testík. Pokud vyjde tak se za cca 2 týdny objednám k dr stejně by nebylo nic vidět.
Mám doma už 22 měs. dcerku a ta by byla z miminka nadšená, každé mimi co vidí by hned chovala a podávala mu hračky a dudlíky :-)
Tak přeji všem štěstíčko a zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
1.1.11 14:48

Já se taky bojím radovat, proto se zatím snažím dělat jakoby nic.. ale je to těžký.. v pondělí si koupím ještě jeden testík, abych měla tu čárku pořádnou a k dr. se objednám asi až za měsíc. Pokud mi nic nebude tak není kam spěchat. Naposledy jsem šla hned a stejně to dopadlo špatně, takže zkusím ten měsíc vydržet čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vera19
1.1.11 16:55

zari 2011

tak jestli muzu,tak se pridam..30.12 jsem si udelala testik ten citlivejsi a vysli mi dve carky ..druhy den jsem zopakovala a take test vysel pozitivni,tak jsem moc stastna -ikdyz uz je to me treti dite,mam dva kluky 14 a 9 let.holcicku si moc preji,ale mam veliky strach :posledni dva pokusy se nepovedli pokazde samovolny potrat,poprve ve 3 mesici pred dvoumi lety a podruhe hned na zacatku a to bylo v unoru 2010…jsem cela stastna i nestastna ztoho strachu ,ze by to zase nemuselo vyjit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex