Poradna duly
Jana Čurdová
vladi, velká gratulace! Moc držím palce, aby při příští kontrole
bylo! Úplně mě zmátly ty míry: mě včera řekl doktor, že mimino má 6,5mm, ale to fakt jen to miminko od hlavy k zadečku
. Žloutkový váček neměřil, ačkoli tam nějaký ještě byl… Další kontrolu máš ještě dřív než já, fakt si tě moc hezky hlídá, doktor pečlivák, to se dnes cení ![]()
No já jsem z Čakovic, přestěhovali jsme se sem z Proseka
, dětskou doktorku pro Justýnku máme taky na Proseku, mimochodem je fakt skvělá, doporučila jsem ji už několika známým a pochvalujeme si ji fakt všichni, tak můžu případně dát tip i tobě. To je fakt náhodička! ![]()
ra-du píše:
No já jsem z Čakovic, přestěhovali jsme se sem z Proseka, dětskou doktorku pro Justýnku máme taky na Proseku, mimochodem je fakt skvělá, doporučila jsem ji už několika známým a pochvalujeme si ji fakt všichni, tak můžu případně dát tip i tobě. To je fakt náhodička!
No tak to je hezká náhodička
rady a tipy se budou určitě hodit
to klidně můžem někdy někam vyrazit když bude čas a bude se nám chtít, když to máme kousíček ![]()
Radu, diky moc za privitani. Tak vy uz ste videli i srdiecko, to je parada. Drzkajte sa v zdravicku a co mas prve mimi? ja mam chlapceka.
Ahoj holky doufám že se můžu přidat, v listopadu jsem měla ZT a byla na revizi (10 skoro 11tt) MS jsem měla na Mikuláše a na Silvestra mi vyšel slabě pozitivní těhu test. Včera jsem byla u doktora (pro jistotu když je to tak brzy) a jsme 5+2 a na UTZ byl vidět malý gestační váček. Další kontrolu mám až 1.2
Tak snad..
Vsechny zdravim,muzu se pridat?Ja zatim jsem tak nejak v nevedomi.Pozitivni TT 4.1. a kontrolu aaaz na konci ledna…Je to jako vecnost…Jinak at se vsem dari a mimisci pekne hnizdi ![]()
kikulko, je to fakt bezva. Určitě můžem někam vyrazit nebo se sejít… Já jsem na rodičovské, takže celkem pán svého času, jen na různé srazy a pokecy musím brát naší malou slečnu. ![]()
jayjay, já mám hočičku, teď 15 a 1/2 měsíce.
mi přijde jako další stupeň, co si říkám je to za námi, teď se třesu z genetiky, přece jen nejsem nejmladší. A odkud jsi? A kdy máš kontrolu ty?
jiřino, amálko, holky ahoj, vítejte! Doufám, že se vaše miminka budou pěkně vyvíjet a napíšete o sobě víc.
Ahoj holky, tiez vas vitam a blahozelam, urcite bude vsetko teraz dobre a budeme sa spolocne tesit na male zazraky. My sme z Prahy, kontrolu mame myslim 25.1. i s poradnou, i odbery. Dnes sme boli na prechadzke v banke a len tak vonku a tolko ludi sa nam prihovaralo, boli tak mili
. Pa.
Ahoj holky, tak co byste rády věděly? V květnu mi bude 27, jsem vdaná dcerka Victoria se nám narodila přesně dva měsíce po svatbě 19.11.2008. Loni v srpnu jsem přšla do jiného stavu a čekali jsme malého červíka, bohužel asi se mu u nás moc nelíbilo a na KO v 10 tt (2.11) mi oktor zjistil ZT o 3 dny později 5.11 jsem absolvovala revizi (nic příjemného na psychiku) první MS dorazila 6.12 n a prakticky hned po šestinedělí jsem přišla do jiného stavu znovu. Jen se teď o něco víc bojím radovat nad těmi dvěma čárkami, abych za pár týdnů nebyla moc zklamaná.
Nevim co víc bych ještě dodala, snad jen že strašně ráda pletu háčkuju a vůbec miluju všechny ruční práce, dřív jsem hodně cvičila, ale to teď už spíš nejde…
Ahoj holcicky,diky za mily privitani
Tak ja mam doma sestiletou slecnu s kterou jdeme pristi tyden k zapisu do skoly.Ted by to melo byt me druhe,ale zatim tomu napovidaji pouze dve carky na tehotenskem testu a ko u dr mam az na konci ledna 31.Jinak chodim do prace a rano se vuuubec,ale vuubec nechce vstavat
Doufam,ze to vsem dopadne jak nejlip to jde ![]()
Ahojka,
vítám nové těhulinky. ![]()
Koukám kolik se nás tu sešlo po potratu. Než jsem potratila, tak by jsem nevěřila, kolika holkám se to stalo…
Holky, to je teda síla! fakt mi přijde, že víc, než půlka z nás je tu po potratu. Já tedy ne, doufám, že mě to nepotká. Mě celkem stačilo těch deset let hormonální léčby a nejrůznějších zákroků, než jsem se dočkala svého prvního dítěte. A jestli to teď vyjde i s druhým, budu to považovat za dvojnásobný zázrak
.
A taky je dobrý, že je nás tu hodně z Prahy, to budem moc pořádat dobrý kočárkový srazy ![]()
Jak mi pořád nic nebylo, tak teď je, je mi zle od rána do večera, jsem hrozně unavená, ale pak se v noci vzbudím a nemůžu už zabrat. To z prvního těhotenství neznám.
Tak přeju všem pěkný den a žádné nevolnosti!