Poradna duly
Jana Čurdová
Já zase říkám že manžel neumí holky.
Ale pravda je že je to 50/50. ![]()
já se cítím na holčičku.
krali, s odstavováním nebyl problém, odstavila jsem ji v 10m hlavně kvůli častému nočnímu buzení, pije sunar, což je mlíko, které bych zkusila jako první, je u dětí nejoblíbenější, aspoň to výrobci tvrdí - že obsahuje mléčný tuk a je fakt, že mi chutná víc než Hami, které jsem taky zkoušela.
ahoj holky,
tak já se přidám uz od 18ti chci holčičku, a ted všichni říkají že to tak bude, a i ja si myslim že je tam. A dává mi zabrat, týden v nemocnici a ted je mi nonstop zle a nevim už čim ten žaludek zastavit ![]()
Nicol gratuluju ti moc! a ať je ti brzy lépe
už jsi viděla srdíčko?
nicol, až tak je ti zle, jo? Chudáku ![]()
doporučujou se zázvorový lízátka, studená cocacola. Nebo se běž projít na vzduch, to mi dělalo vždycky dobře.
Já začla právě sunarem.Honzik ho měl rád.Ted jsem koupila Hami,zkoušela jsem i klasické tučné mléko.A nic.Aspon ted začal jíst trochu kaši a sní 1-2 jogurty denně.
Taky gratuluju.Mě je taky blbě.Mám dole 3,5 kila ale vím jak mě pak váha šla nhoru ty poslední týdny.tak dobře že tak. ![]()
Ahoj mamči…
tak jsem z dnešní kontroly trochu zklamaná. Jediné pozitivum je, že plod se vyvíjí v děloze. Ovšem zatím byl vidět gest. váček 2,2cm a uvnitř utvářející bunky. Srdeční činnnost ještě nebyla ale uklidnovala mě že je brzo. 14.2. jdu opět na kontrolu kde už by mělo být vidět mimi a dostanu průkazku.
Tak se mějte holky
Jinak mě se malá taky nechtěla vzdát kojení. V 9 měsících jsme přestali protože se budila a nestačilo jí t. Já jsem z toho byla už zesláblá a vycuclá, furt nachlazená. Pár dní nám to trvalo než přijala lahev. Začala jsem jí kupovat nutrilon, má k mateřswkému mléku nejblíž a kvalitně je nejlepší. Doted v 22.mesl si malá dává ráno a večer mlíko.
díky holky. jojo kolu piju dost, ale nic moc ani procházky nepomáhaji, nejlepší to zaspat. No ale řekla bych už je to trochu lepší.
Mikeš, jaky tt jsi?
Já srdíčko taky ještě neviděla. S prvním synem bylo až v 9tt, tak sem zvědavá co zítra.
Ahoj holky, včera mi doktor potvrdil těhotenství, 7mm gestační váček, na další kontrolu jdu na začátku února, kde by mělo být vidět srdíčko…
Je mi 23, poprvé těhotná a velice velice nervózní!!! ![]()
Je spousta věcí, které mě napadají a nemá
na ně kdo odpovědět(mamce to chci říct osobně o víkendu).
Jaká je vaše zkušenost z 1. prohlídky doktora? Prohlédl mě klasicky, pak na ultrazvuku, dostala jsem fotku „fazolky“ domů, abych ji mohla ukázat a tím to skončilo - žádná rada, žádné varování…jsem z toho zmatená
Čekala bych od něj nějaké vysvětlení, aspon nějako brožurku nebo tak něco…akorát mi potřásl ploutví a rozloučil se…
Máte podobnou zkušenost?
A jak prožíváte první týdny? ![]()
Nicollko: jsem 6+4tt dle PM.
Doktorka řekla že je brzo na srdeční akci, byl vidět váček i žloutkový vak což je dobře. Asi zbytečně plaším, nebýt toho že budem na horách tak jsem tam mohla jít už 9.2. Ted nezbývá než zase čekat.
Andrees: to si z toho nic nedělej, vše ti vysvětlí až ti bude dávat průkazku. Tak to bylo u mě ale člověk si dnes všechno přečte na netu. A takové varování jako žádný alkohol, kouř, namahavé sporty jsou jasné. Hlavně zdravá strava, můžeš začít baštit vitaminy. Tak pohodovému těhu Zdar a klid
Andres, gratuluju
Žádné velké rady nepotřebuješ, těhotenství není nemoc
zdravě jez, opatruj bříško a neužívej krom paralenu žádné léky ![]()
Já se zatím těhotná ještě necítím, takže ok ![]()
mikeško, však ono ti to z bříška nikam neuteče
jedete na lyže?
Kdepak, jedeme s kamarádama a jejich dětma se rekreovat. Sestřička říkala abych to nepokoušela na lyžích, já to neměla ani v úmyslu. Než aby se „nám“ něco stalo ![]()
Tak tam to uteče rychle ale ty 2 týdny před vydržet ![]()
mikeš 6+3 je tak akorat zlom kdy se vivine a začne bít, ono každým dnem bude. já jsem zvedava zitra